18 Ekim 2012

Tita'nın Telegol'deki Açıklamaları

Geçen gün evde oturmuş, kanallara bakınırken bir yazı gördüm: "Tita'dan Kocaman'a Şok Sözler..." Bir an "Bizim Tita mı yahu bu?" diye düşünüp aklıma da başka Tita gelmeyince "Ne diyecek bakalım?" diye beklemeye başladım ve en sonunda da bizim Tita çıktı ekrana. Aykut Kocaman ile çalıştığı dönemde yaşadığı sıkıntıları ve Alex hakkındaki görüşlerini açıkladı.


Önelikle şunu belirteyim ki Tita'nın böyle bir açıklama yapmasına karşı değilim. Herkesin Alex muhabbetine bir yorum yapması artık kabak tadı verdi ama Tita'yı bu eleştirimin dışında tutarım. Çünkü Tita'nın böyle bir açıklama yapmak için gerçekten de iyi nedenleri olabilir. Aykut Kocaman ile çalıştığı dönemde yaşadığı haksızlıkları içine sindirememiştir ve fırsat bulmuşken bunları dile getirmek istemiştir, eyvallah. Bir Brezilyalı olarak Alex'e destek olmak istemiştir, eyvallah. Bunlara bir itirazım yok.

Benim itirazım bu açıklamaları Telegol'e yapmış olmasına... Futbol konuşuyoruz ayağına türlü türlü reyting şaklabanlıklarının yapıldığı bu tarz programlarda ne konuşursan konuş pek bir değeri olmaz. O açıklamalar belki Tita için önemlidir ama böyle bir programda ancak cacığın yanına meze olunabilir. Bu yüzden Tita madem böyle bir açıklama yapmaya karar vermiş; keşke böyle bir programa bulaşmadan farklı bir yoldan yapsaymış bunu, keşke kulüpten bir isim uyarsaymış Tita'yı... Derdi düşüncesi, gecesi gündüzü İstanbul takımları olan bu gruba bir Antalyasporlu oyuncu olarak malzeme olmasaymış daha iyi olurmuş.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...