03 Ekim 2012

A2 Takıma Örnek Zeki Yıldırım



Paf liginde 2008-2009 senesinde şampiyon kadroda 17 yaşında olmasına rağmen istikrarlı bir şekilde yer alan Zeki, sabırlı bir çalışma sürecinden sonra bu sene A takım formasına kavuştu.

2010 senesine kadar Antalyaspor'un sezon öncesi kamplarına altyapıdan başka oyuncular ile katılan Zeki, 2010-2011 sezonunda Alanyaspor'a diğer sezon ise Pendikspor'a kiralandı. Burada performansını arttırdı ve bu sene önce Isparta kampında ardından Slovenya kampında hocanın gözüne girmesini bildi.

Bu sene sürekli kadroda yer aldı. Deplasmandaki İBB maçında ilk defa resmi maça çıktı A takım forması ile. Bu maçta sırıtmayan Zeki, daha sonra herkesi şaşırtacak şekilde aslında bana göre erken de olsa Galatasaray maçında ilk 11'de yer aldı ve 90 dakika sahada kaldı.

Son olarak 5-3 kazandığımız Menemen maçında Antalyaspor A takımı kariyerinde maça sonradan dahil olup ilk golünü 30 metreden attığı akıl dolu vuruşla gerçekleştirdi. Yenilen 3 gol dolayısıyla aslında üzgün olduğum maçta beni tek mutlu eden anın bu olduğunu rahatça söyleyebilirim.

Tabii ki Menemen maçında olduğu gibi rahat oynayamayacak Zeki; ancak örnek olarak Emrah gibi kendini sıkmadan rahat oynadığı sürece bu takımın için çok önemli olacağının sinyallerini veriyor Antalyalı kardeşimiz.

Yolun açık olsun Zeki, Antalyaspor taraftarı tüm Antalyalı kardeşlerimizin olduğu gibi senin de arkanda.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...