28 Ekim 2012

29 Ekim Fener Alayına Çağrı

Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Özellikle Ulu Önder Atatürk'e karşı içten içe başlatılan olumsuz propaganda malum. Türkiye tarihinin en önemli günlerinden biri, cumhuriyete geçişimizi ülke olarak en sevinçle kutlaycağımız gün için bile yasaklar gelmeye başladı.


89 sene önce kurulan cumhuriyetimize bağlılığımı göstermek, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e sevgimizi ve saygımızı daha yüksek sesle haykırmak için yarın Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı'na Türkiye'nin aydınlık yüzü Antalyalılar ve bu şehrin sahibi Antalyasporlular olarak katılıyoruz.

29 Ekim günü varyantın başında saat 18:00'da buluşup fener alayına katılıyoruz. Ardından da Berk Abi'nin mekanı Cafe Villa'da hep beraber Fenerbahçe-Antalyaspor maçını izlemeye gidiyoruz. Biz kırmızı-beyaz Antalyaspor formalarımız, kırmız-beyaz Ay Yıldızlı bayraklarımızla orada olacağız. Sizleri de bekleriz.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...