07 Ekim 2012

Emrah da Modaya Uydu


Cuma günü Gaziantepspor maçından 2-3 saat önce milli takımın kadrosu açıklandığında herkes sadece İstanbul ve yurtdışı takımlarından kurulan kadroya tepki vermişti. Bizim de açıklanan isimlere baktığımız zaman oradaki futbolcuların yanında Emrah Başsan'ın hiç sırıtmadan oynayacağını düşündük herkes gibi.

Tam bu sırada Emrah Başsan'dan "Futbolun neden ilerlemediğini daha iyi anlıyorum..." diye bir tweet geldi. İşin aslı çok fazla tasvip etmemiştim bu tarz bir tweeti; çünkü futbolcu sahada konuşmalı saha dışında değil. Kaldı ki daha önceleri twitter mecrasının futbolcuların başına ne dertler açtığına da çok kez şahit olduk.

Daha sonra tweet'i sildi Emrah. Büyük ihtimalle yukarıdan bizim gibi düşünen bir yönetici, bir büyüğü sil dedi. Ancak bunu sildikten hemen sonra açıklanan Gaziantepsor maçı ilk 11'i kafaları karıştırdı. Emrah kadroda yoktu ve kadroda olmayışı ile ilgili kimse bir fikir yürütemiyordu. Benim aklıma son maçlardaki çok fazla top tutuşu, bencil oynayışı geldi.

Ancak şimdi üzerinde durulması, düşünülmesi gereken konu şu: Emrah o tweet'i kime sitem olsun diye yazdı. Eğer milli takım için yazdıysa kim sildirdi veya neden sildi? Yoksa daha tehlikelisi Antalyaspor teknik heyeti için mi yazdı? Eğer öyle ise amacı şu günlerde taraftar ile arası açık olan Özdilek'e karşı taraftar gücünü kullanmak mıydı? Her şeyden öte Emrah'ın bu tarz tweet'ler atacak kadar şımarmasına nasıl izin verildi? Bir genci bu şekilde kaybetmemeliyiz.

Emrah'ın da unutmaması gereken genç yaşta futbol hayatını kendi kendine karartmış belki de binlerce yetenekli futbolcunun olmasıdır. Biz onun arkasındayız ancak sahada konuşmalı, formayı terletmeli.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...