27 Ekim 2012

STSL 8. Hafta | Bayram Tadında

Bayram tatili vesilesiyle Antalya'ya gelip de bavulu eve bırakır bırakmaz stada doğru bir koşturmaca başladı. Küheylanlar için erken saatlerde başlayan maç günü keyfine ben de anca maç saatine doğru ortak olabildim.

Antalya'daki yazı aratmayan güzel hava, son haftalardaki güzel sonuçlar derken herkesin yüzü gülüyordu. Stada girmemizle birlikte yüzler biraz daha güldü. Çünkü uzun zamandır hasret olduğumuz bir kitle vardı kale arkası tribünde. Güzel bir maç bizi bekliyor gibiydi ki maçın genelinde de beklentilerimiz boşa çıkmadı. Zaman zaman eksikler ve hatalar olsa da son yılların iyi tribünlerinden biri yapılıyordu, sahadaki mücadele de galibiyet adına bir an ümitsizliğe kapılmamıza izin vermiyordu. Maç sonunda 4-2'lik galibiyetle liderlik koltuğuna ortak olunca keyifler iyice katlandı.


Bu sezon her şey güzel gidiyor. Sahadaki futbol uzun zaman sonra tribünleri heyecanlandırıyor, Açık Tribün'e bu ölçekte yansımasa da etkilenmemiş yönetimin maç başı biletlerde yaptığı indirimle kale arkası tribün eski günlerini anımsatan görüntülere ev sahipliği yapıyor. Takım maç sonunda taraftara sırtını dönüp soyunma odasına gitmiyor, tribünlere gelip galibiyeti taraftarları ile kutluyor.

Ancak tüm bu keyfin içinde sezon öncesinde yaşananlar unutulmuş görünüyor. Elbette demiyorum bu mevzulara takılıp kalalım ama sezon öncesi yaşanan sorunların tam olarak çözülmemiş olması gelecekte yine bu sorunların karşımıza çıkmasına neden olabilir. Bu yüzden bu konuya da bir paragraf ayırmakta fayda var.

Sözü daha da uzatmadan maç bitiminde Twitter'a yazmıştım, buraya da yazayım: "En son ne zaman bir maçtan böyle keyifli ayrılabilmiştik hatırlamıyorum. Allah bozmasın bu keyfi."

Herkese iyi bayramlar...





  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...