25 Mayıs 2012

TRANSFER | Xavier De Souza Kodjo

Uzun süredir bizi heyecanlandıracak bir transfere hasret olmamız sebebiyle Lamine Diarra transferi sırasında üzerine çok konuşulamadı ama Diarra ile birlikte kadromuza kattığımız bir diğer isim de Xavier De Souza Kodjo oldu. 1994 doğumlu, Kamerunlu futbolcu ile satın alma opsiyonu bizde olmak üzere kiralık olarak 2 yıl anlaştık. Yazıyı yazmadan önce hakkında birkaç bilgi verebileyim diye biraz bakındım ama ne yazık ki pek bir şey bulamadım. Şimdilik sadece Kamerun genç milli takımında da forma giydiğini biliyoruz.


Ajanslarda geçen haberlere göre Akıncıoğlu "Beklentimiz büyük" demiş. Akıncıoğlu'nun bu görüşünü Antalyaspor'un 'scout' ekibi ile ilgili bir değerlendirme üzerinden yorumlayayım. Bugüne kadar söz konusu transfer olunca hep Süper Lig yüzü görmüş oyuncuların tercih edilmesi nedeniyle bu ekibi çalışmamakla eleştiriyoruz ama geçmiş döneme baktığımızda kendi adıma Minev ve özellikle de Sammy transferleri ile iyi iş çıkarıldığını düşünüyorum. Kısacası çok iş yapmıyorlar -belki de onlar yapıyor ama transferler gerçekleştiril(e)miyor- ama yapınca da iyi iş yapıyorlar gibi bir genelleme yapabiliriz bu ekip hakkında. Umarım bu genelleme yine bozulmaz, Antalyasporumuza hayırlı olsun.





1 yorum:

  1. sammy gibi ince eleyip sık dokudularsa mehmet hoca bu adamı parlatır
    hücum yapmadığı için eleştirilen takım bu sene ofansif düşünerek oynayacak anlaşılan
    kiralık olduğu için maliyeti de çok yüklü olmaz temiz olur

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...