06 Mayıs 2012

Haydi Antalya, Haydi Muratpaşa

Muratpaşa bu sezon önce Türkiye Kupası'nı kazandı sonra Süper Lig şampiyonu oldu. Kazandığı bu başarılarla Antalya'ya yaşamadığı sevinçleri yaşattı ve hepimizin göğsünü kabarttı ama bunlar bize yetti mi derseniz yetmedi. Çünkü Muratpaşa'nın kazanacağı, Antalya'ya kazandıracağı bir kupa daha var. Şimdi sırada Avrupa var.

Geçen sene finalde kaybettiğimiz Challenge Cup'ın finalinde bu sene yine bir Fransız takımı olan H.A.C. Handball ile karşılacağız. İlk maç bugün saat 15:00'da Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda... Bu maçtan avantajlı bir skorla ayrılıp 12 Mayıs'ta Fransa'da oynanacak rövanş maçına ilk maçın avantajı, ilk maçın morali başlayabilelim. 2'de 2 ile devam ettiğimiz finallerde 3'te 3 yapalım.

Antalya'ya yaşamadığı sevinçleri yaşatan bu takıma hak ettiği desteği vermek için haydi Antalya; Avrupa'yı dize getirip bu sezonu tam 3 kupayla kapatmak, Antalya'ya yaşamadığı bir sevinci daha yaşatmak için haydi Muratpaşa..!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...