10 Mayıs 2012

Tebrikler Arda Turan


Normal şartlarda Özgün de, ben de çok fazla yazmıyoruz Antalyaspor dışındaki maçlarda. Bu maç Uefa finali olsa bile. Ancak bu sene durum biraz farklı idi, finalde bir Türk futbolcusu Arda Turan formayı terletecekti.

Açık konuşmak gerekirse maçı izleyemedim. Eve geldiğim sırada da 90+2 oynanıyordu yani Arda oyundan alınıyordu. 90+2'de alkışlatılmak için oyundan alınıyorsa bu adam iyi birşeyler yapmıştır. Zaten tribünlerin de Arda sesleri ile yankılanmasından bu belli idi.

Bugün Madrid'in kazandığı kupa Avrupa Futbolu'nun en büyük ikinci kupasıdır. Evet belki tamamen yabancılardan oluşmuş bir kadro ile kazanılmıştır ancak iki sene önce alakasız bir kadro ile yine Madrid ekibi kazanmıştır bu kupayı. Yani bu güne kadar sadece Galatasaray'ın kazanması ile övündüğümüz kupayı adamlar iki farklı kadro ile 3 senede 2 sefer kazandılar. Ve bu takımın da önemli bir oyuncusu Arda Turan. 

Türk bayrağını dalgalandırarak bizi gururlandıran Arda'ya ben de teşekkür etmek istiyorum. Türkiye'den ayrılmasına rağmen paparazzilerden kurtulamayan Arda, Avrupa'ya giderek ne kadar doğru bir iş yaptığını takımı ile beraber kazandığı bu kupa ile kanıtlamış oldu. İnşallah yolu açık olur da Arda'nın sahada Türk bayrağı ile daha çok turunu izleriz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...