22 Mayıs 2012

Arap Ali Oley!

Bazı arkadaşlar vardır, sohbete fazla katılmasa bile her zaman yanınızda olmasından keyif aldığınız, içten içe çok sevdiğiniz adamlar.


Enişte, Arap Ali yani Ali Zitouni de öyle bir futbolcu idi bizim için. 1.Lig'ten, Süper Lig'e çıkışımızda takımın en iyilerindendi. Ancak Süper Lig'de olmadı, yapamadı Arap Ali. Herkes artık Antalyaspor'daki miladının dolduğunu düşünüyordu, aslında bu ayrılığın önceki senelerde olmasını bekliyordu ancak inanıyorum ki kimsenin içinde Zitouni'ye karşı bir artniyet yoktu. Çünkü kendisinde Antalya'ya ve Antalyaspor'a karşı artniyetinin olmadığını biliyoruz.

Antalya'yı o kadar seviyor ki, Antalyalı bir kız ile evlendi. Eleştirildi, ıslıklanarak oyundan çıktı ama bir gün olsun tribüne dönüp harekette bulunmadı. Her maç sonucunda tüm takım soyunma odasına giderken tribünleri gelip o selamladı. Evet futbolu ile üzdü bizi "özellikle" son senelerde ama onun adamlığı hiç şaşırtmadı bizi.

Ali Zitouni artık bir Antalyalı'dır. Futbol hayatında başka takımlarda devam edecektir, belki bize rakip olacaktır, belki bize goller atacaktır ama bu onun Antalyalılığını eksiltmeyecektir. Yine Antalya'ya geldiğinde tribünler onu bağrına basacak, Antalya'da denk gelirsek sohbet edilecektir. Zaten kendisi de Antalya'yı ve Antalyaspor'u ne kadar sevdiğini -hiç gerek olmasa da biz biliyoruz zaten- göstermiştir. 

 

Verdiğin emekler için, Antalyalı olduğun için teşekkürler Ali Zitouni... Son yıllarda pek göstermesek de inan seni çok seviyoruz.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...