24 Mayıs 2012

TRANSFER | Lamine Diarra


Antalyaspor sonunda heyecanlandıran bir transfer daha gerçekleştirdi. Isaac, Lokman transferleri dışında pek memnun değildim transferlerden ancak Diarra hakkında duyduklarım, izlediklerim ümitlendirdi beni.

İstatistiklerine baktığımız zaman da Partizan'da fena bir performans göstermediğini gördüm. Ancak bir ara kiralık olarak Katar'a gittiğinde ayağı kırılmış. O beni biraz korkuttu ancak döndükten sonra 23 maçta 11 gol atmış Partizan'da.

Yönetimin transfer politikasında en beğendiğim özelliği iki senedir bu işlere erken girmeleri oldu. Her ne kadar geçen sene bir forvet almasalar da. Bu sene de erken başladılar iyisiyle, kötüsüyle transfere. Ancak Isaac ve Tita ile anlaşırsa Diarra çok canlar yakar gibi.

Partizan'da taraftarlar kendisini Diarra Ubica Cigana diye çağırıyormuş. Yani 'Çingene Katili'... Zeytinköylü arkadaşlarla sıkıntı yaşamaması en büyük temennimiz. İşin şakası bir yana izlediğim kadarıyla yırtıcı bir görüntüsü var, ondan dolayı da bu lakabı almış olabilir.

Bu tarz transferlerin devamını bekliyoruz. 






2 yorum:

  1. hızlı ve bitirici bir forvet, özellikle ilk 10 hedefi için formda olmasını ümit ediyoruz.
    partizanlılar transferinden hiç memnun değiller, 1.8 milyondan daha fazla para edeceğini düşünmüşler, ayrıca taraftarın sevgilisi olmuş 100 gol sınırını aşmış bir oyuncu.
    isaacle iyi bir ikili olurlarsa bol gollü maçlar bizi bekler

    YanıtlaSil
  2. bu sene diarra'nın baroşla iyi bir ikili oluşturup daha çok gol atacağını ve asist oranının da artacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...