01 Mayıs 2012

Isparta Emrespor 3. Lig'de

Akdeniz'den bir takımın 3. lige çıkmasından ziyade Isparta'da okumamdan ötürü Emrespor'un 3. lige çıkmasından ayrı bir mutluluk duyuyorum. Ispartaspor'un da amatöre düşmesi ile profesyonel liglerde takımı olmayan bir şehirde bulunmak koyuyordu.



Bütün sene boyunca Ispartaspor'dan bile daha sağlam tribüne sahip olması ile sempatimi kazandı Emrespor. Emre Mahallesi'nde bulunan arkadaşlarımın da sayesinde sempatimiz giderek arttı. Ne kadar doğrudur bilinmez ama Uşak'a maça giden ev arkadaşımın öğrendiğine göre Emrespor 3. Lig'e yükselen ilk mahalle takımı imiş. Bu bile saygıyı hak ediyor. Bu hafta önceden Antalya'da planlarım olmasaydı da Uşak'taki şampiyonluk maçında olacaktım.



Emrespor lige çıkarken Isparta'nın tüm desteğini de almış olması ayrı bir güzellik kattı işin içine. Ispartaspor taraftar grubu 32 Gençlik de sanki Ispartaspor finaldeymişçesine yerini aldı Uşak'ta. Her platformda Antalyaspor'a olan desteğini belirten Isparta halkını, Ispartaspor atkısı ile bizim deplasmanlarımıza gelen şehir sevdalılarını da tebrik ediyorum. Gelecek sene Emrespor maçlarında daha sık olmaya çalışıcağım artık. 

Bu arada Antalyaspor yönetim kurulu da resmi siteden Emrespor'u tebrik etti.

Başarılarını 3. lige terfi ederek taçlandıran Emrespor'un saygıdeğer Başkanı İsmail Çalışkan başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, kulüp personeli ve cefakar taraftarlarını en içten duygularla kutluyor, Antalyaspor Ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...