23 Mayıs 2012

Kapıldık Rüzgarına Shevchenko


Bugün sabah saatlerinde derste yanılmıyorsam Yunus Abi(Darci)'nin yazdıklarını görünce hönk! tepksini vermemle başladı Sheva muhabbetleri. Eve gelince de önünü alamadık. Belli bir kitle geyik yapıyor, belli bir kitle de ciddi ciddi "Lan acaba?" diye düşünüyordu.

Daha sonra TribünDergi'nin "Dedikodu" etiketi ile yazması ile birden Türkiye'de konuşulmaya başlandı bu dedikodu. Bir iki kişinin geyiği ile başlayan bu olay, birden 'transfer bitti'ye döndü. Hele hele Fettah Tamince'nin Sheva ile şu anda Rixos'ta -hangisiyse artık- görüştüğünü yazanlar bile vardı.

E biz de ucundan katıldık bu geyiklere. Doğu Garajında "Bize her yol Antalya" tişörtüyle gezdiğini söyleyenler, Kaleiçi'ne girerken görüldüğü haberini yayanlar, hatta Aksu'da köfte-piyazdan çok etkilendiğini dile getirenler bile vardı. İşin açığı şu final dönemine girerken az eğlenmedim değil.

İşin geyik kısmını bir tarafa bıraktıktan sonra ciddi düşünmek lazım. Sürekli Antalya'nın güzelliğini kullanamadığımızdan yakınıyoruz. Türkiye'de zamanında ünlü olmuş bir futbolcu bile Antalya'ya geldiğinde hemen ahkam kesmeye başlıyoruz. Tatil yapmaya gelmiştir... Bir de bugün bu transfer dedikodusunu ciddiye alıp Sheva için bile "Tatil yapmaya mı gelmiş?" diyenler vardı.

Bugün dedikodu bile insanları nasıl heyecanlandırdı? Başka şehirlerde yaşayan insanların Sheva Antalya'ya gelirse Antalyaspor forması alırım diyenler vardı. Bir anda bomba gibi düştü gündeme. Herkesin dilinde Antalyaspor ve Sheva vardı. Bir de geldiğini düşünelim böyle bir futbolcunun. Sahada olmasa bile üzerinden yapacağımız reklamı, onunla oynamak için bile takıma katılacak genç futbolcuları düşünelim bi? Siz de genç bir futbolcu olsanız böyle bir yıldızın olduğu takımda oynamak istemez misiniz?

Hadi stadyum için, yerli transfer için yardımcı olmuyor oteller... Ancak yıldız futbolcu ile yapacağınız bir anlaşmanın reklam payını düşünsenize bi. O adamlar üzerinden ülkeye getirebileceğin turistler bile cabası. Bunu da ben mi öğreteyim size. Hala biz Antalya gibi bir şehrin güzelliğini kullanamıyorsak kimse ticaretten, turizmden anlıyoruz diye gezmesin. Ürünün kralı var elinizde, pazarlayamıyorsunuz.




 

1 yorum:

  1. http://s13.postimage.org/izovzced3/forumdasnetandriyshevch.jpg

    ilk idmana bugün çıktı
    ne de yakışmış kırmızı-beyazlı formamız sheva'ya

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...