20 Mayıs 2012

Doğa Sivasspor'da


Sezon sonunda yollarımızın ayrılacağı aşikar olan 8 isim açıklanmıştı. Bu isimler içerisinde en çok arayacağımızı düşündüğüm futbolcu Sedat Ağçay idi. Diğerlerinde çoğumuz mutabıktık. Ancak dün gelen haber şaşırttı beni biraz. Yine Sedat gibi yırtıcı futbolu ile göz dolduran Doğa Sivasspor ile anlaşmış. Antalyaspor için bir kayıp olacaktır diye düşünüyorum.

Geçen sezon Eskişehirspor maçı ile oynanan maçın ilk yarısında gördüğü kırmızı kart taraftar ile arasını açmıştı Doğa'nın ama buna rağmen tribünde onu maç sonlarında alkışlayan kitle hiç de az değildi. Çünkü kendini verdiğini düşünüyorduk Doğa'nın oynadığı futbolla.

Ancak artık yapacak bir şey yok. Doğa'ya emekleri için teşekkür etmek düşer bana. İnşallah onun yerine onun gibi yırtıcı futbolcular bulur yönetim.




 

1 yorum:

  1. Kesinlikle yanlış hamle. Sezon boyunca onunla ve onsuz oynanan futbol çok farklıydı. Sahada ne yaptığını bilerek oynayan nadir oyunculardandı. Kesinlikle arayacağız.

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...