26 Şubat 2012

Ben Futbolcu Olsam

Aynen bugün Antalyaspor forması giyen futbolcular gibi olurdum.

Antalya güzel memleket arkadaş. Yaz geldi bile. İnsanlar başladılar t-shirtlerle gezmeye. Geçen hafta Manisa'yı yendik ve zaten büyük ölçüde kümede kaldık. Çok rahat olmasak da iki maç kassak rahatlarız derim.

Ne gerek var şimdi play-off oynamaya. 1 ay daha antrenman yapacaksın, 1 ay daha maçlara çıkacaksın. Onun yerine deniz var, Lara barları var; gider eğlenirim. Kim uğraşacak?

Kaldı ki iç sahalarda galibiyet almak için oynarım. O da maç sonu tepki almamak için. Deplasmanda kim kasacak. Sakatlanırım falan aman ha.

Neyse gelecek seneyi düşünmeye başlayayım artık yavaştan. Futbolcular işini yapıyor canım. Siz neden aşık oluyorsunuz ki bu renklere, neden bu forma uğruna güzel pazarınızı hüzünlü geçiriyorsunuz ki? Gidin çocuklarınızla Atatürk Parkı'nda yürüyüşe çıkın. Eğlen güzelim gününü gün et.





 

1 yorum:

  1. Gerçekçi yorumları her zaman severim. Yemişim topçuları da Antalyalıya denebilecek en güzel şey "Gidin çocuklarınızla Atatürk Parkı'nda yürüyüşe çıkın." iyi haftasonları..

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...