02 Şubat 2012

Son Dakika Transferi Böyle Olur

Antalyaspor'un forvet eksiği sezon başından beri bilinen bir gerçek. Devre arasında forvet transferi bekliyorduk ancak gerçekleşmedi. Pedro forvet olarak oynayabilen bir adam olsa da esas kanat oyuncusu olduğu biliniyor. Bu sebepten dolayı kimse mutlu değildi transfer döneminde.

Son dakikada Necati'nin Galatasaray'a transferi ile ortalık birbirine girdi. Zaten forvet yok takımda, bir de Necati gidince kaldık forvetsiz. Hemen iki futbolcu ismi gündeme geldi, gelen bilgiler pek tatmin edici isimler olmadığı yönündeydi ve beklendiği gibi oldu.
 
Karabükspor'dan gönderilen kaleci Orkun ile forvet Sinan Kaloğlu... Kaleci arandığı Sammy sakatlandığından beri dillendiriliyordu da Polat varken Orkun gerekli miydi? Ömer hiç güven vermese de bir şekilde götürüyor takımı, Orkun Ömer'in önüne geçebilecek mi?
 

Sinan Kaloğlu ise başarısız bir transfer bana kalırsa. 16. sıradaki Karabükspor'dan gelen oyuncu, Süper Lig'te 5 maçta kadroya girmiş. Bu bu 5 maçın 3'ünde sahaya sonradan dahil olarak toplam 20 dk görev yapmış. Golü yok. Böyle bir istatistiğe sahip futbolcu play-off hedefi olan bir takımda başarılı olabilir mi bilmiyorum. Ancak Antalyaspor'un da ölüyü dirilten özelliği inşallah bu sefer de işe yarar da bizim bu yazdıklarımız boşa çıkar.


Son anda gerçekleşen sürpriz transfer ise Jaba... Ankaraspor'da "Tita'nın Kankası" olarak tanıdığımız Jaba adınan sıkça söz ettiriyordu ancak Bakü'de ne yaptığı hakkında bilgim yok. İnşallah Tita ile eski günlerindeki uyumu gösterirler yine. Çünkü Tita özlediğimiz, bildiğimiz Tita performansını yakaladı sayılır, inşallah onunla beraber daha da açılır.


Evet, transferler çok tatmin etmedi bizi ancak yapacak birşey yok. Öyle ya da böyle bu futbolcular Antalyaspor formasını ıslatacaklar, biz de onlara elimizden geldiğince destek vereceğiz.






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...