03 Şubat 2012

Jaba ve Sinan Kaloğlu

Sezon başından beri takım anlamında en zayıf bölgemiz forvet hattıydı. Ancak taraftarın sürekli olarak bu bölgeye transfer istemesine rağmen yönetim ekonomik nedenlerden dolayı böyle bir transfere pek de istekli gözükmüyordu. İstekliyse de bunun taraftara yansımadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

En nihayetinde ara transfer döneminin son günü Necati'nin Galatasaray'a gidişi ile iyice forvetsiz kalınca hem Jaba'yı hem de Sinan Kaloğlu'nu kadromuza kattık. Jaba'nın Süper Lig performansı 141 maçta 54 gol, Sinan Kaloğlu'nunki ise 164 maçta 43 gol... Umarım Antalyaspor formasıyla bu gol sayılarına dahalarını da eklerler ve derdimize derman olurlar.

İnternette bu iki isim hakkında araştırma yaparken iki videoya denk geldim.

İlk video Jaba'nın Azerbaycan günlerinde FC Baku formasıyla attığı gollerden oluşuyor. İki lig arasında fark olduğunu kabul etmek gerekir ama Jaba da performans olarak hiç fena gözükmüyor. Videoyu yükleyen kişinin videonun altına düştüğü "Bakı klubu seni çox seviyor ve seni heç bir zaman unutmayacaq." yorumu da gözden kaçmasın.



İkinci video ise Sinan Kaloğlu'nun gollerinden oluşuyor. Video 2008'de yüklenmiş. Yani pek güncel değil. Dolayısıyla Sinan Kaloğlu'nun Bochum ve Vitesse günleri hakkında bir izlenim edinmemize yardımcı olmuyor ama içerisinde güzel goller var.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...