14 Şubat 2012

Antalyamsın Benim, Biricik Sevgilim

Sevgililer günü adına daha büyük planlarımız vardı ama hem para hem zaman sıkıntısı ile bu planları ertelemek zorunda kaldık ama 14 Şubat'ı boş geçmek olmaz diyerek en azından bir pankart çıkaralım istedik.


Pankart bittikten biraz dolanıp zaman geçmesini bekledik ki gece saatlerinde temizlik görevleri indirir diye. Sabahın ilk ışıklarına doğru pankaratımızı trafiğin yoğun olduğu bu sayede sabah işe giden pek çok kişinin görebileceği üst geçitlerden birine bağladık.



Öğle saatlerinde uyanıp bir de gündüz gözüyle fotoğrafını çekelim diye tekrar buluştuğumuzda pankartı kaldırıp kaldırmadıklarını merak ediyorduk. Üst geçide geldiğimizde bizim pankart ortalarda yok ama bu sefer tahminimiz temizlik görevlileri değil de çevreden birilerinin kaldırmış olabileceği yönündeydi ve etrafta bir iki tur attıktan sonra pankartın izini de bulduk.

Saat, Romanya 1. Lig takımlarından Dacia Mioveni ile oynayacağımız hazırlık maçının başlama saatine yaklaştığı için hemen tekrardan asmak yerine maçta tesislere de asalım dedik ve pankartımız elimizde tesislere geldik.





Maçta bizden başka Grup 1966 da 14 Şubat için gelmişti. Onlar da 2-0'lık skorla biten maçın ardından çiçeklerini verdiler. Bu sırada biz de pankartımızı topluyorduk. Pankart için istikamet yeniden bir üst geçitti.

Şu an pankart hala orada duruyor mu, yoksa yine birileri indirdi mi bilmiyorum ama bugün aşkımızı bir kişiye bile duyurabildiysek ne mutlu bize...

Çünkü...

... Antalyamsın benim, biricik sevgilim..!






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...