15 Şubat 2012

Teşekkürler Antalya

Mardan Stadı'nın en büyük olumsuzluğunun takımı şehirden uzaklaştırması olduğunu söyleyip duruyoruz. Mardan Stadı'na geçişle birlikte tribünlerde beklenildiği gibi ciddi bir düşüş yaşandı. Ancak şehirde durum aynı değil.

Özellikle Selekler'den Eski Mezbaha'ya kadar her yerde alışkın olmadığım sayıda Antalyaspor ürünlü insan görüyorum. Store'un sıkıntı yaşadığı bugünlerde bile insanlarda Antalyaspor atkısı, montu gördükçe arabalarına Antalyaspor stickerı yapıştıran, flaması asan, Antalyaspor atkısı serenleri gördükçe Antalyaspor'un bu şehrin en önemli değeri olduğunu bir kez daha anlıyorum.

3 hafta önce Antalya'ya Deplase Keyifler için gelen arkadaşlarla şehirde gezerken "Antalyaspor unutuluyor diyorsunuz ama herkeste bir Antalyaspor ürünü var. Belki de en çok burada görüyoruz." dediler. Durumumuza dışarıdan bakan ve diğer şehirleri de tribünleri için gezen insanlar bile böyle diyorsa bazı şeyleri başarmışız demektir.

Antalyaspor tribünleri ölmedi, sadece sessizliğe gömüldü. Fena geliyoruz haberiniz yok.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...