13 Şubat 2012

Antalya BB'den Önemli Galibiyet

Genelde Antalyaspor maçları ile aynı saatte olmasından ve itiraf etmek gerekirse çok fazla da heyecanlandırmamasından dolayı pek takip edemedik Beko Basketbol Ligi'ndeki temsilcimiz Antalya Büyükşehir Belediye'yi. Ancak bu gidişe seyirci kalınacak günler geçeli çok oluyor, artık desteğimizi ortaya koymanın zamanıdır.

Muratpaşa maçının ilk devresini tamamlayıp turu belli ölçüde garantiledikten hemen sonra yola koyulduk ve sıradaki durağımız Atatürk Kapalı Spor Salonu'ydu. Güzel bir kalabalık vardı salonda. Antalyalı basketbolu gerçekten seviyor. Bu şehir önceki yıllardaki başarılı takımını çok özlüyor.



Salona girdiğimde Mardan'daki Sol Açık tayfası yerini almıştı. Yine sevdiğimiz insanlarla tribünde bir aradaydık. Başlarda biraz makara ile başlasak da bağırmaya bir süre sonra takımın gerilemesiyle desteği artırarak salonu da harekete geçirmeye çalıştık ve bu dakikadan sonra Antalya Büyükşehir Belediyeli oyuncular da gerekeni yaptı ve maçı 86-76 önde bitirdi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi bu skorla ligte kalma yolunda önemli bir galibiyet elde etmiş oldu.





Böyle güzel şehrin, böyle basketbolsever şehrin basketbol takımının kümede kalma mücadelesi vermesi çok üzücü ama esas üzücü olan takımın Antalyalılar tarafından değil de idareciler tarafından sahipsiz bırakılması... Dünkü maçta gördük ki salonun birçok eksiği var. Devre arasında dışarı çıkışlara izin verilmiyor ama salonda da yiyecek-içecek namına hiçbir şey yok. Bir köşeye bir masa sıkıştırmışlar. Üstüne de bir kolide su koymuşlar. O kadar... Bu bile küçük bir örnektir ama Antalya gibi bir şehirde artık bu gibi sıkıntıları konuşmamak gerek. Biz Antalyalılar olarak desteğe hazırız. Özlediğimiz, play-off kovalayan, play-off'ta sürprizler yaratan takımı bize geri verin.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...