21 Ocak 2012

Hakemi de Yeneceksin

Maçtan önceki sohbetlerde verdiğimiz cevap hep aynı idi: Saçma sapan bir pozisyon olmazsa bu maç 0-0 biter. Ancak bunu bozan maçın başından itibaren Antalyaspor idi. Sürekli topa sahip olan, gol atmayı düşünen bizdik. Derken çok büyük tartışmalara neden olan verilmeyen golümüz geldi. Her yerde tartışıldı bu pozisyon, bizim burda tekrar tekrar yazmamıza gerek yok. Tabii ki bu verilmeyen gol futbolcuları da etkiledi bizi etkilediği kadar ama toparlanmamak için bir neden yoktu. İyi oynayan bizdik, galibiyeti hak eden bizdik.

Kişisel olarak Necati'yi çok seviyordum. Takımdaki varlığının bile bizim için kazanç olduğunu düşünüyordum ama bu yıl bu imajı tamamen sildi. Zaten tek forvet durumunda ama kaçırdığı goller, maç içindeki isteksiz tavırları, yorgun görüntüsü delirtiyor artık beni. Hadi goldür kaçar, pozisyon gereği ayağını sokamazsın da 1-0 mağlup durumda iken oyundan çıkarken galip takım futbolcusuymuşcasına sahayı ağır adımlarla terk edişi kabul edilemez.

Ali Tandoğan ile Deniz'e de yüklenmek yersiz gol pozisyonunda. İkisinin de takıma katkıları ortada. Bu tarz hatalar olabilir. Bu futbolculara daha çok sahip çıkmalıyız.

Ancak maçın en büyük kaybı Sammy oldu. 3 puan, takım istikrarı, moral... Bunlar tabii ki çok önemli detaylar ancak yükselen değer Sammy'nin sakatlığı çok üzdü beni. Herkesin takdirini kazanmış, bizim de kalede güven verdiğine inandığımız genç futbolcunun sakatlığı takımı kötü etkileyecektir. Sanırım 2 ay sahada olamayacakmış. Yani sezonu kapattı diyebiliriz. Artık gelecek sezona daha sağlam bir giriş yapar inşallah Sammy.

Mehmet Özdilek-Beşiktaş muhabbetleri yine başlamış. Biz yazmaktan sıkıldık, blogu takip edenler zaten hep benim hem Özgün'ün hoca hakkındaki düşüncelerini biliyor. Ondan dolayı yine burda aynı cümleleri tekrarlamak istemiyorum.

Son olarak da maçtan sonra çıkıp "hakem böyle böyle yaptı", "Almedia'ya ikinci sarıyı vermedi" tartışmaları bize birşey kazandırmayacak. Önce sen Beşiktaş'ı ardından yetmiyorsa hakemi de yeneceksin. Sonra daha bir gururlu hakem hatalarını eleştireceksin.

Ha bu kadar lafın üstüne maçın yıldızı kimdi diye sorucak olursanız da sahanın sağ taç çizgisinde bulunan yan hakemdi. Onu yenemedik işte biz.

3 yorum:

  1. Çok net ve şahsen beşiktaşlı olmama rağmen birebir katıldığım çok güzel bir yazı. Eklemek istediğimi bir şey var Yıllardır Antalyaspor'un çok iyi hücum hattı ve iyi kaleciler var yine şahsi görüşüm 4 yada 5 büyükler farketmez hiçbirinde Tita yada Sammy kalitesinde oyuncu yok, ancak Antalyaspor'un çok kırılgan bir ortasaha ve defans hattı var. Savaşan tek adam Dağaşan. Doğa Emrah Deniz Zitouni Ali Turan Minev ve Uğur direnç gösteremeyen futbolcular. Özellikle orta sahada kesinlikle daha çok savaşan futbolculara ihtiyacınız var gibi duruyor. Bunlar olduktan sonra zaten Tita gözlerimizn pasını siler gibime geliyor

    YanıtlaSil
  2. Zitouni dışında saydığınız futbolcular benim genel olarak beğendiğim futbolcular. Zaman zaman performanslarında düşüş olması normal. Tita aslına bakarsanız son 3 maçtır istediğimiz, sevdiğimiz Tita oldu. Önceki maçlarda hiç yoktu.

    Tek eksiğimiz forvet, sağlam forvetimiz olsa idi şuan bambaşka şeylerden bahsediyor olabilirdik.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür - thank you for showing us your stadium.

    http://www.calcio-culinaria.de/hopping/berichte-2009/499-medical-park-antalya-spor-kuluebue-vs-beikta-jimnastik-kuluebue.html

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...