26 Ocak 2012

Antalyaspor İçin Milat

25 Ocak 2012

Bu tarih belki de geleceğimizin şekillendiği tarihlerden biri...  Sedat Hoca'nın gelişiyle tekrar atağa geçen altyapı ile beraber bu haber birleşince Antalyasporumuzun geleceğine daha güvenle bakabiliyoruz.

Stadyum sıkıntısından daha eski olan tesis probleminde bugün Ankara'da Maliye Bakanlığı'nda Yeşilbayır'daki arazinin Antalyaspor'a devri gerçekleşti.

Bu konu ile ilgili Hasan Akıncıoğlu yıllardır uğraşıyor, Mehmet Özdilek dilinden düşürmüyordu. Bu devrin gerçekleşmesinde kimin emeği varsa hepsine şükran dolu teşekkür boynumuzun borcudur.

Ancak burası Antalya... Bu şehir stat yapımına başladıktan sonra inşaatın durduğunu bile gördü. Bakalım neler neler çıkar önümüzdeki günlerde bilmiyoruz ancak çok önemli bir adım atıldığı bir gerçek...

Ne transfer haberleri, ne alınan bir 3 puan; son aylarda aldığımız en güzel haber budur sanırım. Yeşilbayır Atilla Konuk Tesisleri... Ne kadar da güzel geliyor kulağa.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...