25 Ocak 2012

Forvetsiz Takımın Halleri

Sivasspor'a yenildik. Aslında hepimiziN beklediği bir skordu ama işte "Yenilmenin de bir adabı var." derler ya, biz işin adabını uyduramıyoruz. Ayrıca üzülerek söylüyorum ki ne yazık ki futbolcular maç seçiyorlar. Hangi hava koşulları olursa olsun takım 5 gün içinde bu kadar farklı iki görünüm çizemez.

Evet dedik ya hava çok soğuktu. Biz televizyon başından izlerken bile, o soğuğu hissedebiliyorduk. Zaten bir ara soğuk yüzünden sıkıntı yaşanmış ve Lig TV'nin yayını bile gitti. Lig TV’nin o kadar para almasına rağmen sağlıklı yayını hangi koşulda olursa olsun sağlayamaması zaten ayrı bir tartışma konusu da kabloları donduran bir soğuk varmış Sivas'ta.

Ben direkt ikinci yarıdan başlamak istiyorum yorumuma. 1-0 mağlup şekilde ikinci yarıya başladık ve belki de ilk topta Necati kaleci ile karşı karşıya kaldı. 3 haftadır yaptığı gibi bizi şaşırtmayarak yine elimiz boş döndük bu ataktan. Hemen dönen pozisyonda bu sefer kafayı vurdu Necati ama bu sefer de ofsaytta idi ve bu maçta kaç sefer ofsayta düştü tecrübeli Necati ayrıntılı bakmak lazım.

Yediğimiz ikinci gol zaten evlere şenlik. Ali Turan'ın pası ile öyle bir vurdu ki Sivaslı futbolcu, top Ömer'in üstüne gelmesine rağmen kaledeki buzları aldı şutu. Herkes hemfikir idi kalede Sammy olsa çıkartırdı bu topu. Ömer bize Sammy'yi aratacağını belli etti.

Attığımız golü de sadece Antalyaspor atabilirdi zaten. Aylardır takımın forvet eksiğinden dem vuruyoruz. Tita ortalıyor, topa dokunamayan forvetlerimizin ıskası ile top salına salına kaleye gidiyor. Yani bizim forvetlerimiz bir nevi frikik çalışırken baraj olarak kullanılan mankenlerin yerini tutuyor. Son dakikada çizgi üzerinden çıkan top biraz heyecanlandırsa da maç beklediğimiz gibi mağlubiyetimiz ile sona erdi. Yazıyı bir Facebook klişesi ile bitirmek istiyorum: Gençlerbirliği'ni yenebileceğimize inananlar beğensin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...