07 Ocak 2012

Kayserispor Maçı Öncesi

Çok önemli bir maça çıkıyoruz. Hani diyor ya Mehmet Özdilek "Her maçımız bir final."... Aynen öyle bir maç... Rakip son zamanlarda toparlanmaya başlayan Kayseri... İlk yarı güzel bir gol organizasyonuyla attığımız gol ile 3 puanla dönmüştük Kayseri'den hatırlayacağınız üzere.

Yarınki maç camia için çok önemli. Zaten karışık bir şekilde girmiştik araya, bu arada insanların beklentisi takıma yapılacak olan forvet transferi idi. Ancak şu güne kadar hala açıklanmış bir transfer yok. Her şey dedikodudan ibaret ama ne yazık ki artık taraftar dedikodu istemiyor. Geçen maç Antep'te son dakikadaki gol ile gelen mağlubiyet de tuzu biberi oldu karışıklığın.

Taraftardaki heyecan eksikliği için hiç şehirde şöyle bir tur atmaya gerek yok. Antalyasporlular olarak en kalabalık olduğumuz TribünDergi'de maç başlığına bir bakayım dedim. Dün akşam açılmış başlık... İçerisinde 7 tane post var. Ancak hiçbiri de yarınki maç ile ilgili değil. Acaba maçtan sonra hangi bahaneyi duyacağız diye.

Yarınki maçta yine eksiklerimiz var. Ancak Mehmet Eren ile Erkan'ı eksikten saymıyorum. Mehmet Yılmaz kim gerçi tanıyan var mı onu da bilmiyorum ama Uğur bizim için handikap olucaktır. Çünkü oynadığı zaman takımı taşıyan bir oyuncu. Hep belirttiğimiz gibi o gününde olursa takım da gününde oluyor. Ancak cezası nedeniyle oynayamayacak.

Yarın tüm Türkiye'de olduğu gibi Antalya'da da fırtına bekleniyormuş. Duyduğuma göre Antalya bugün de fırtınalıymış ama bildiğimiz üzere Antalya fırtınadan sonra sever güneşi... İnşallah yarın daha güzel bir hava olur da Antalyaspor'un alacağı 3 puan ile biraz da olsa rahatlarız.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...