14 Ocak 2012

Mersin İY Maçı Öncesi

Yine bir deplasman, yine korkulu dakikalar yaşatacak bir maç... Mersin ilk yarı sağlam bir çıkış yakaladıysa da son maçlarda özellikle düşüşte... Bir de bunun üzerine eksikleri eklenince bu maçtan Mersinlilerin umudu az... E bizim deplasman karnemiz de zaten ortada... Her an her şeyin olacağı bir maç bizi bekliyor.

Bizde tek eksik Kayseri maçında cezalı duruma düşen Minev... Şu günlerde takımın en formda isimlerinden biri olması da bizim için ayrı handikap. Özellikle deplasmanda gol yememeyi düşünerek oynadığımızı düşününce de oldukça canımı sıkıyor bu eksik. Dikkatli olması gereken bir başka futbolcu da Necati... Eğer bu maçta kart görürse Beşiktaş maçında cezalı duruma düşecek.

Yıllardır Antalyaspor ile Mersin İY taraftarı arasındaki sürtüşme de maç öncesi sanal ortamda başladı. Ben bu yazıyı yazarken de tayfalar yola çıkıyor olmalı. Oraya giden herkese 3 puandan önce iyi yolculuklar diliyorum, çünkü Antalya ile Mersin komşu olup da birbirine en uzak olan iki ildir herhalde. Bir de Mersin yolunu bilenler bilir. Bu hava koşullarında dikkatli olmak lazım.

Oraya gidenler için, burda güzel haberler bekleyenler için, Antalya şehri için kazanın gelin şu Akdeniz derbisini.

Akdeniz Akşamları Antalya'da bir başka güzel.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...