15 Ocak 2012

Mersin İY Maçı Sonrası

Neler kaçtı be!

Antalyaspor güzel futbol oynamış, iki gol atmış... Bu ne şimdi diyeceksiniz. Neden hala eleştiriyorsun diyeceksiniz. Yok arkadaş yok. Eyvallah çok keyifli bir 25-30 dakika izledik. Takımla izlerken gurur duydum. Tita yerinde oynuyor, Emrah ilk 11'in hakkını veriyor, Doğa şahane bindiriyor derken keyif alıyoruz. 

Maçtan önce yazmıştım, en büyük handikabımız Minev olacak diye. Ancak onun yerine oynayan Antalya çocuğu Musa Nizam onu aratmadığı gibi, takımın en iyilerinden bir tanesi idi. Ali Zitouni'nin attığı gol onundu desek abartmış olmayız herhalde. Tabi burda Zitouni'nin kafası, dönen topu takip edişi alkışlanacak hareketlerdendi. 

İlk yarıda en üzüldüğüm an Ali Tandoğan ile Deniz arasındaki sürtüşme idi. Önceden de başka futbolcular arasında yaşanmıştı bu tarz olaylar. Mehmet Özdilek'in bu olaylara son vermesi gerekiyor. 

Mehmet Özdilek demişken de hocayı tebrik etmek lazım. Hoca Antalya'da çok seviliyor ancak çok da eleştirilmeye başlandı. Ancak hoca uzun zaman sonra herkesin üzerinde hemfikir olduğu bir kadro ortaya çıkardı ve değişiklikleri de yerinde kullandı. 

Necati yine yokları oynadı. Ne oldu bu adama anlamak mümkün değil. Zitouni'nin hala kendine güveni yok, durarak oynamaya devam. Doğa çıkana kadar oldukça iyi bir performans gösterdi. İnşallah sakatlığı ciddi değildir, Beşiktaş maçında lazım olacak bize.

Sammy hakkında da ne yazsak boş. Takım az pozisyon veriyor zaten ama yan toplardaki, uzaktan şutlardaki performansı tüm Türkiye tarafından alkışlanıyor haftalardır. Böyle devam etmeli. 

İkinci yarıdaki pozisyonlara değinmeye gerek var mı bilmiyorum ama bu akşamki galibiyetten çok fazla keyif almadıysam sebebi bu pozisyonlardır. Kaç tane kontra yakaladık, kaçırdık; kaç tane karşı karşıya kaldık, kaçırdık. Hadi bu maçta 2-0 önde idik de gelecek hafta Beşiktaş karşısında bu pozisyonları bulabilecek miyiz? Transfer dönemi bitmeden artık başkanın bunları görmesi lazım. 

Ne olursa olsun bize Akdeniz Akşamları'nın en güzel Antalya'da yaşandığını gösteren futbolculara teşekkürü bir borç biliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...