11 Ocak 2012

ZTK | Gaziosmanpaşa Maçı Sonrası

İsim olarak kolay gözükse de içten içe herkesin korktuğu bir rakibi geçtik. Böyle durumlarda alt liglerdeki kulüpler oldukça zorlayabiliyorlar. Bir de maçtan önce zeminin kötü olduğu haberleri gelince herkesi bir telaş aldı tabii...


Kadroda beklenmedik isimler vardı maç öncesi. Mehmet Yılmaz, yeni transfer Emre Torun kadroya girmiş; Hüseyin Atalay ise bu sezon ilk defa ilk 11'de sahaya çıkıyordu. Emre Torun'un performansını gerçekten merak ediyorum. O sahadaki performans ne kadar gerçeği yansıtır o ayrı bir tartışma konusu.

Korkularla başlayan maçın üstüne, bir de ilk golü yiyince acaba demeye başladık. Neyse ki ardı ardına goller gelmeye başladı. Ulusal basında iki golü de Radeljic attı dense de maçı yerinde takip eden Antalyasporlu basın görevlileri ikinci golü Uğur'un attığını söylüyor. Bu da ulusal basının ne kadar baştan savma iş yaptığının ayrı bir göstergesi... Çok zor olmasa gerek Antalyasporlu bir basın mensubundan bilgi almak. 

Rakibimiz belli olsun, kupa hakkındaki düşüncelerimi ona göre yazacağım. Ondan bu yazıyı uzatmak istemiyorum ama o sahada tur atlayan futbolcuları da tebrik ediyorum. Fotoğraflar geldi, saha berbat gerçekten... Sakatlık yaşanmadığına sevinmemiz lazım. 

Ne olursa olsun, 3 gol atmak güzel be.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...