25 Mayıs 2013

Bir Meşale de Sen Yak!

Bu etkinliğin ilki geçtiğimiz sezon içerisinde takıma destek vermek ve takımı motive etmek amacıyla gerçekleştirilmişti. Antalyasporlu taraftarlar Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayıp Antalyaspor Tesisleri'nde son bulan yaklaşık 4 kilometrelik bir güzergahı bayraklar, besteler, meşaleler eşliğinde coşkuyla yürümüştü. Tribünlerdeki bölünmüşlük sebebiyle organize olmakta genellikle sıkıntı yaşadığımız düşünülürse bu yürüyüş oldukça başarılı bir yürüyüş olmuştu.

Şimdi bu yürüyüşü çok daha organize bir şekilde tekrarlama zamanı... 7 Temmuz pazar günü saat 19.00'da buluşuyoruz. Buluşma yeri şu an için kesinleşmedi ama şu an için yat limanı, varyant, Yalım (Falez) Park gibi öneriler şu an tartışılmakta... Eğer sizlerin de yer konusunda veya etkinlikle ilgili herhangi bir önerisi varsa yorum kısmına veya etkinliğin Facebook sayfasına yazabilirsiniz.

Bu arada geçen seferki yürüyüş ile ilgili bir konuya da değinmeden edemeyeceğim. Yürüyüşün tüm güzelliğine rağmen yönetim tarafından "Bu yürüyüş destek değil, protesto yürüyüşüydü." gibi çirkin iddialar ortaya atılmıştı. (Bu iddialara cevaben yazdığımız yazı için: http://07harfli.blogspot.com/2012/11/yuruyus-ile-ilgili-iddialar.html) 7 Temmuz'daki yürüyüşün böyle çirkin iddialara malzeme olmaması için bu yürüyüşün amacını şimdiden açıklayalım.

Mardan'da şehir merkezinden uzaklık, Akdeniz Üniversitesi'nde yanlış politikalarla kentteki Antalyasporluluk bilinci son yıllarda ciddi bir darbe aldı. Bu yürüyüşün en önemli amacı Antalya ile Antalyaspor'u bütünleştirerek kentteki Antalyasporluluk bilincini artırabilmek... Bir diğer amaç ise yeni sezon öncesinde taraftarın kaynaşmasını sağlamak, Antalyaspor camiasına moral ve motivasyon sağlayabilmektir. Bunun gibi daha birçok amaç sıralanabilir ama Antalya'nın ve Antalyaspor'un yararına olan amaçlar dışında hiçbir amaç olamaz.

Gelin siz de Antalya için, Antalyaspor için 7 Temmuz günü bu etkinlikteki yerinizi alın. Ailenizi, çocuğunuzu, eşinizi, dostunuzu, kardeşinizi, komşunuzu alıp bize katılın. Sizlerin de katılımıyla sokakları daha da yüksek sesle Antalya diye inletelim, sıcak temmuz gecesini daha da kırmızıya boyayalım. Bu çağrımız tüm Antalya aşıklarına, tüm Antalyaspor sevdalılarınadır.




Ayrıntılı bilgi edinmek ve gelişmeleri takip etmek için Facebook etkinlik sayfası:




 

1 yorum:

  1. bu organizasyon çok güzel yanlız ilk yarı takım bişekilde puan topluyor asıl 2. yarı benzer bir organizasyon yapmak lazım malum her sene 2. yarı takım kopuyor ona bi çare bulmak lazım

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...