17 Mayıs 2013

STSL 33. Hafta | Ömer'den Bir Gol Bir Tepki

33. haftada rakip küme düşmesi kesinleşen Orduspor'du. Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan rakip karşısında Ömer Şişmanoğlu'nun attığı golle maçtan 1-0'lık skorla galip ayrıldık. Bildiğiniz üzere son birkaç haftadır maç yazılarında futbol yazmıyoruz. Dolayısıyla bu maç yazısında da futbola değinmeden bu maçtan geriye kalan dikkat çekici olayları paylaşacağız.

Elbette ki bu maçın da en dikkat çekici olayı istifa sesleriydi. Tribünlerde uzun süredir istifa sesleri yükseliyordu ama bu sesin görsel olarak tribüne yansımamış olması büyük bir eksiklikti. Neyse ki bu maçta Grup 1966 hazırladığı pankartlarla bu eksikliği giderdi.



Attığı golden sonra Ömer Şişmanoğlu'nun Mehmet Özdilek'i işaret ederek tribünlere gösterdiği tepki de maçtan geriye kalan dikkat çekici bir diğer olaydı. Ömer'in hocasına sahip çıkmasını yadırgamıyorum ama anlaşılan o ki Ömer'in fark etmediği bazı gerçekler var. Çünkü bu tribünler istifa diye bağırırken Ömer'e sahip çıkıyor aslında. Bazı oyuncular sıfır performansla haftalarca ilk 11 başlayabilirken Ömer Şişmanoğlu sadece 10 dakika forma giymeyi hak ettiğini düşüyorsa diyecek sözümüz yok ama biz daha fazlasını hak ettiğini düşünüyoruz.

Kaldı ki Ömer bu tepkisinin ardından bu tepkisine neden olarak "Biz bir aileyiz." açıklaması yapmış. İşte sorunlardan biri de bu zaten... Antalyaspor taraftarı bu ailenin bir üyesi, hatta en değişmez üyesi iken bugün birileri tarafından üvey evlat muamelesine maruz bırakılıyor. Burada yanlış bir şey yok mu? Bu yazdıklarımı da göz önünde bulundurarak Ömer'in bu tepkisini bir kez daha gözden geçirmesini umuyorum. Çünkü Ömer tepki gösterdiği bu tribünlerce en sevilen isimlerden birisi ama tribünlerle biraz empati kurmasında fayda var gibi görünüyor.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...