28 Mayıs 2013

Ömer Şişmanoğlu Karmaşası

Son günlerde iç transferde bir hareketlilik yaşandı ve 4 isimle sözleşme imzalandığı açıklandı: Tita, Musa Nizam, Murat Duruer ve Ömer Şişmanoğlu...

Bilindiği üzere Kayserispor'la geçtiğimiz sezon yapılan 1+4 yıllık anlaşma gereği Ömer'in satın alma opsiyonu bizdeydi. Ulusal basında da yer alan haberlere göre Antalyaspor tarafından bu satın alma opsiyonu resmen kullanılmış ve anlaşmada belirtilen 500 bin Euro ödenilerek 3 yıllık ön protokol imzalanılmıştı. Bu haberlerle birlikte işler yolunda gidiyor derken pazar günü Ömer Şişmanoğlu'nun attığı tweetler rüzgarı tersine çevirmeye yetti. Ömer söz konusu haberlerin yalan olduğuna dair ilk sinyalleri cuma günü vermeye başladı, pazar günü ise esaslı bombayı patlattı.


Bu tweetler üzerine ortalık yine karıştı. Bugüne geldiğimizde ise Ömer attığı o tweetleri sildi. Ancak kafalarda birçok soru işareti kaldı. Her şeyden önce yönetim acaba bir balon haber ortaya attı da sonra sus payı vermek için Ömer'e yeni tekliflerle mi gitti? Eğer öyle bir şey yok ve anlaşma sağlandıysa Ömer bu tweetleri nasıl atabildi?

Sorunun kimde olabileceğini düşünürken Yalçın Ayhan konusu akıllara geliverdi. Çünkü zamanında Yalçın'la ilgili olarak da benzer ön protokol haberleri çıkmış ama sonrasında Yalçın Gaziantepspor'a transfer olmuştu. Bu olayın ardından taraftar da dahil olmak üzere Antalyaspor cephesinden büyük bir tepki gören Yalçın "İmza attığımı kanıtlasınlar futbolu bırakırım." şeklinde açıklamalarda bulunmuş ama yönetimden herhangi bir karşı açıklama gelmemişti. Ömer olayıyla birlikte uzun zamandır yüklendiğimiz Yalçın için bile "Acaba?" soruları geldi aklımıza.

Olayda sorun çıkaran taraf Ömer ise bu defa da kendi kendime "Acaba futbolcuları biz mi çok şımartıyoruz?" diye düşünüyorum. Orduspor maçında Ömer'in hocasını desteklemek için tribüne karşı takındığı tutum malum. Biz ona rağmen "Hocasını savunması normal." diyerek ona çok büyük tepki göstermedik. Ne de olsa Antalyaspor için emeği büyük ve tribünler olarak da seviyoruz onu...

Ancak attığı bu "bol ünlemli" tweetleri sanki birilerinin gözüne bazı şeyleri sokmak istermişcesine ve sanki biraz da şımarıklık yapıyormuş gibi duruyor. Ömer Şişmanoğlu'nu çok seviyoruz ancak şımarıklığa yer yok. Kişilere olan sevgimiz asla Antalyaspor sevgisinden daha büyük olamaz. Yoksa bizim tribünde bir söz vardır: Herkesin Anamur'a kadar yolu var.

Bu süreçte ya yönetim bu olay hakkında bizleri düzgünce aydınlatmalı ya da Ömer Şişmanoğlu yarım ağızlı tweetler yerine olayı daha net bir şekilde ifade etmeli. Bu doğrultuda eğer aradaki sorun çözülebilecek bir şeyse bu sorun bir an önce çözülüp yönetim ile Ömer anlaşmalı ve sevdiğimiz bu isim Antalya'da kalmalı.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...