04 Mayıs 2013

Şampiyon Bu Sene de Muratpaşa

Geçtiğimiz sezon Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde ilk şampiyonluğunu yaşayan Muratpaşa, bu başarısını 2012-2013 sezonunda da tekrarlayarak Süper Lig tarihindeki 2. şampiyonluğunu kazandı.

2012-2013 sezonun hızlıca bir özetini yapmak gerekirse Muratpaşa, normal sezonu 34 puanla ilk sırada tamamlamıştı. Play-off yarı final serisinde eşleştiği Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nü 3-0 ile rahat bir şekilde geçtikten sonra 28-26, 22-24, 24-19 ve 23-22'lik skorlarla play-off final serisinde Üsküdar Belediyesi'ni 3-1 ile geçti ve şampiyon oldu.

Şampiyonluk mutluluğunu yaşamak bize nasip oldu ama Üsküdar Belediyesi takımını da tüm sezon boyunca döktükleri ter, gösterdikleri emek nedeniyle tebrik ediyoruz. Sonuçta bu serinin sonunda bir taraf sevinecek, bir taraf da üzülecekti. Ancak Üsküdar Belediyesi yetkilileri bu gerçeğin ya farkında değiller ya da bu gerçeği kaldırma olgunluğuna sahip değiller ki kupa töreninde ışıkları kapatarak büyük bir rezaletin yaşanmasına sebep oldular.


Yukarıdaki videoyu olayı öğrenince alelacele kaydetmeye çalıştım. Kalite olarak kötü oldu ama yine de olayı sizlere aktarabilmek adına eklemeyi tercih ettim. Üsküdar Belediyesi'nin yetkilileri bu yaptıkları ile sadece Muratpaşa'ya değil aynı zamanda Üsküdar ismine ve kendi takımlarına da kötülük etmiş oldular. Umuyorum ki bu rezalete imza atan sorumlular gerekli cezaları alır ve bu görüntüler bir daha hiçbir takım için yaşanmaz.

Neyse günün kötü yanını daha çok uzatmayalım ve geçen sene yaşattıkları şampiyonluk sevincini ve gururunu Antalya'ya bu sene de yaşattıkları için bu başarıda emeği bulunan herkese teşekkürlerimizi sunalım. Tebrikler Muratpaşa!

 




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...