10 Mayıs 2013

Yolculuk Mu Var Şifo?

Antalyasporlu taraftarlar arasında son birkaç gündür konuşulan bir iddia var. Bu iddiaya göre Mehmet Özdilek Antalyaspor-Orduspor maçına çıkmayacak ve transfer için yurt dışına gidecekmiş. Böyle bir olayın yaşanıp yaşanmayacağını ancak yarın öğrenebileceğiz. Bu yüzden şimdilik bu konuda kesin cümleler yazmamayı tercih ediyor ama bu iddiaların gerçekleşme olasılığını da göz ardı etmeyerek düşüncelerimizin bir kısmını sizlerle paylaşmakta fayda görüyoruz.

Bir teknik direktörün lig devam ederken bir maç günü sırf transfer için yurt dışına gitmesi kulağa pek mantıklı gelmiyor. Söz konusu Mehmet Özdilek olsa bile... Hadi bir anlığına böyle bir olayın mantıklı olduğunu varsayalım, o zaman da akla gelen ilk soru şu oluyor: Bu transfer nasıl bir transfer olmalı ki bir teknik direktörü görev yaptığı kulübün maçı varken kendi ayağına kadar getirtebilsin?

İddialara göre Özdilek'in gideceği ülkenin İngiltere olduğu söyleniyor. İngiltere'de yarın oynanacak maçlara baktığımızda iki maç var. İlki Aston Villa ile Chelsea'nin karşılaşacağı Premier Lig 37. hafta maçı, diğeri ise Manchester City ile Wigan Athletic'in karşılaşacağı FA Cup Final maçı...

Ha "Neden sadece yarın maçı olanlara bakıyorsun ki?" diyebilirsiniz. Hemen nedenimi açıklayayım. Görüşme için gidilecek olsaydı bu görüşmenin zamanını Antalyaspor-Orduspor maçına denk gelmeyecek şekilde ayarlanırdı. Kendi maçına çıkmayıp yurt dışına gidilecekse demek ki izlemek için gidilecek diye tahmin ettiğim için sadece yarın maçı olanlara bakıyorum.

Transfer olasılığı üzerine şimdilik yazabileceklerim bu kadar. Ancak bu iddia ile birlikte Antalyasporlu taraftarın aklını karıştıran bir olasılık daha var. Malum yarınki Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı İnönü'deki son maç olacak ve bu maçın başlama saati Antalyaspor-Orduspor maçının başlama saati ile aynı... Acaba Özdilek transfer bahanesi ile Orduspor maçına çıkmayıp Beşiktaş'ın İnönü'ye veda maçına gider mi? Açıkçası bu olasılık transfer olasılığına göre akla çok daha yatkın ama şurası da kesin ki çok daha büyük bir rezalete sebep olacaktır.

Yazının en başında da belirttiğim gibi bunlar şu an için bir iddia... Dolayısıyla kimseyi bir itham altında bırakmamaya özen göstererek olasılıklar üzerine birkaç satır yazdım ki eğer Özdilek'in gerçekten böyle bir niyeti varsa taraftarın bu konudaki düşünceleri de şimdiden bilinsin diye. Ancak umalım ki yarın böyle bir olay hiç yaşanmasın.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...