16 Eylül 2011

Yeni Sezonun İlk Pankartları

Yeni sezon yaklaşırken ilk maça elimiz boş gitmek istemiyorduk ve pankart planları yapmaya başladık. Ancak zaman daraldığı ve Küheylan iş için Isparta'da bulunduğu için pankart hazırlıkları Isparta'da gerçekleşecekti. Sezon öncesi biz de bir nevi kampa giriyorduk.

İlk pankart daha önceden antalyasporum.com için yazdığım bir yazının giriş cümlesiydi. Yazı yayınlandıktan sonra pek çok yerde paylaşıldığını gördüğümüz bu cümleyi yeni sezonla birlikte tribünlere taşıyalım dedik ve açtık bezi, aldık elimize fırçaları...





İkinci pankart ise yaz boyunca pek çok duvara işlediğimiz "07 harfli aşk" pankartı olacaktı. Isparta'da bir geceyi rakı masasına ayırınca bu pankartı yapmak maç günü sabahına kalmıştı. Dolayısıyla kuruma konusunda sıkıntı yaşamamak için plastik boyayı bir kenara koyup sprey boyaya geçtik. Nedendir bilinmez spreyle aramız pek düzelmedi. Her defasında bir sorun yaşıyoruz. Onun için bu defa hızlıca şablon hazırladık ve artık boyama aşaması için hazırdık.



Sprey bizi bir kez daha şaşırtmadı. Şablonları kaldırdığımızda dağılmalar olduğunu gördük. Bu defa suç sanırım biraz da bezdeydi ama sonuç biraz canımızı sıkmıştı. Maç için son saatlere girerken son pankartımıza geçtik. Bu pankart sezon öncesindeki şike iddialarına adı karışmamış iki Süper Lig takımının karşılaşmasına ithafen olacaktı. Onu da hızlıca hallettik ve böylece pankart sezonunu açmış olduk.



Maç saati geldiğinde ise pankart işinin en güzel anı da gelmişti. Pankartlarımızı astık ve işte maçtan kareler...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...