19 Eylül 2011

Aman Dikkat!



Yukarıdaki iki fotoğrafa iyi bakmak lazım. Bir tanesi Adana Demirspor taraftarının Antalya'daki play-offlarda çekilmiş bir fotoğrafı... Diğeri ise Antalyaspor kadar değer verdiğimiz kardeşimiz Kocaelispor taraftarının fotoğrafı...

3 tribüne göz attığımız zaman Antalya'da çekilmiş fotoğrafta ADS tribünü olması gerektiği gibi masmavi, Kocaeli tribünü olması gerektiği gibi ara ara Antalyaspor atkıları var ama yoğunlukla yemyeşil bir tribün... Antalyaspor tribünlerine gelince ise biliyoruz ki, Kocaelispor atkısını geçtim, birçok takımın atkısı gözüküyor tribünde.

Şimdi elbette ki Kocaelispor atkıları beni rahatsız etmiyor. Sonuçta Antalyaspor kadar değer verdiğimiz bir camia... Deplasmana gittiğimizde karnımızı doyuran, geldiklerine biramızı paylaştığımız kardeşlerimiz... Ancak şöyle bir durum var ki artık Antalya'da kıpkırmızı bir tribün hayal oldu. Öncelikli sevdamız Antalyasporumuz her zaman ve bizler de buna göre hareket etmeliyiz. Gri stat Mardan'da futbolcular çıktığında karşısında kıpkırmızı bir tribün görmesi lazım.

Özellikle şu günlerde Antalya'da sanki farklı takım atkısı takmak moda oldu. Çorum atkısından tutun da, aramız hiç iyi olmadığı Mersin İdman Yurdu atkıları bile görünmeye başladı tribünde. Tamam, misafir olarak gelmiş olabilir bu insanlar maça ama özellikle Mersin atkısı oldukça rahatsız etmişti beni tribünde.

Önümüzde Mersin İdman Yurdu maçı var. Malum ADS ile de gün geçtikçe gelişen bir dostluğumuz söz konusu... Ancak bu maça özellikle ADS atkısı takıcak insanlar vardır. Evet; bu atkılar Mersinli taraftarları kızdırıcak, karşılıklı küfürleşmeler olacak ve bundan lige çok iyi başlayan takımımız zararlı çıkacak.

Taraftarımızın da futbolcularımız gibi hedefe odaklanmalı. Futbolculara kıpkırmızı bir ortam sağlamalı. Ankaragücü, ADS sevdiğimiz kulüplerdir ancak öncelik Antalyaspor atkısı olmalıdır. Çünkü biz oraya Antalyaspor'a aşkımızı haykırmaya gidiyoruz.

Herkes kırmızı giymeli, giydirtmeli. Tek sevda Antalya..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...