15 Haziran 2012

Üniversiteli Antalyaspor

ÜAntalya'daki koşullara ve son gelişmelere göre yeni stat yapılana kadar önümüzdeki 2 sezon boyunca Üniversite Stadı'ndayız. Bir diğer deyişle Antalyaspor artık üniversiteli oldu da diyebiliriz. Antalyaspor'un üniversiteli olması önemliydi. Çünkü Mardan'la beraber kendi şehrinden kopan takım öyle ya da böyle artık yeniden şehir merkezinde olacak.

Ancak Antalyaspor açısından en az üniversiteli olmak kadar önemli olan bir diğer konu da üniversiteyi zamanında bitirmek... Bu iki yıl boyunca çalışmayı bırakmamalı, verilen sözlerin bu kez yerine getirilmesi için stat işinin peşini asla bırakmamalıyız. Üniversite Stadı'nın rehavetine kapılıp asıl stat meselesini boşladığımız takdirde “...yeni stat yapılana kadar önümüzdeki 2 sezon...” derken kendimizi bir anda üniversiteye mahkum olmuş halde bulabiliriz. Hatta böyle bir durumda üniversiteye mahkum olmak olası senaryolar içerisinde en iyi senaryo bile olabilir.

Örneğin, şu anki duyumlara göre pazartesi günü Akdeniz Üniversitesi ile Antalyaspor arasında imzalanacak 2 yıllık protokol bittiğinde bizim hala kendimize ait bir stadımız olmazsa ve üniversite yeniden bir protokol imzalamak istemezse ne yapacağız? Bugün “Ohh, kurtulduk!” dediğimiz Mardan yollarına yeniden mi düşeceğiz?

Çoğu Antalyasporlu bu olasılıkların farkında ama farkında olanlara hatırlatmış, farkında olmayanları da uyarmış olalım. Diliyorum ki bu 2 yıllık üniversite dönemimizde hem gol hem puan olarak iyi bir ortalama tutturarak 'mezun' oluruz üniversiteden ve hep zaferlerimize şahitlik eder Üniversite Stadı...






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...