16 Haziran 2012

2012-2013 Kombine Fiyatları Belirlenirken

Üniversite Stadı'nda oynamaya başlayacağımız gelecek sezonun kombine fiyatları ile ilgili dedikodular yavaş yavaş çıkmaya başladı. Kombine vakti yaklaşırken çıkan bu dedikodular gerçeğe yakın olur genelde. Bugünkü rakamlar da bilerek sızdırılmış, insanların tepkisini ölçmek için yapılmış olabilir.

Kale arkası için düşünülen fiyat 300-500 lira arası, maraton tribünü için ise 600-1000 lira arası bir fiyat düşünülmüş. Geçen sene Mardan Stadı'nın fiyatlarını hatırlayalım. Kale arkası 100 lira, maraton tribünü 200 lira idi. Yani bu sene için düşünülen en düşük bedeller bile geçen seneki kombine fiyatlarının 3 katı...

Takımın şehre, başka bir kurumun stadına misafir olarak dönmesinden sonra kombine fiyatlarında artış yaşanacağı zaten bekleniyordu. Ancak bu fiyatlar çok yüksek. Maraton için düşünülen fiyat neredeyse bir asgari ücret. Türkiye'de maçları stadyumda takip eden kitlenin de maddi durumu malum. Özellikle Anadolu şehirlerinde bu durum daha da vahim durumda. Bunlar açıkça bilinirken takımın şehre dönmesini fırsat bilip bu fiyatları belirlemek ve bizim safi Antalyaspor sevgimizden yararlanıp 'fedakarlık' adı altında bize pazarlamaya çalışmak neresinden bakarsanız ayıptır. 


Hadi diyelim bu fiyatlardan çıktı kombineler ve Antalyaspor'u yıllardır takip eden tribün tayfasının belli kesmi alamadı kombineleri. Gelir durumu belli bir seviyenin üzerinde olan Antalyalı futbolseverlerin oranı yüksek olacak stadyumda. Artık İstanbul takımı ile olan maçlarda geçen sene kapalıda gördüğümüz formaları her tribünde görmeye başlarız.

Siz insanları tribüne küstürmeye devam edin. Ben bu sene kombine alamıyorum. Maçları TV'den takip edeceğim. Bu benim Antalyaspor sevgimi kaybettirmez ancak siz çok şey kaybedeceksiniz, bunun farkında değilsiniz. 

Antalyaspor Antalyalılarındır, 3-5 para babasının değil.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...