19 Haziran 2012

Euro 2012 - İngiltere | Her Şey Çok Güzel Olacak

Antalyaspor için Sevenas'ın yaptığı pankartı motto olarak kullanmıştım İngiltere için. Ne kadar yerinde olduğunu gördük geçen iki maçta. İlk maçta uygulanan defans ile yeterli olan 1 puanı Fransa'dan aldıktan sonra ikinci maçta İsveç karşısında gidip gidip gelen maçta alınan 3 puan ile umutlar yine yeşerdi futbolun beşiği için.

Sıra geldi Ukrayna maçına... Beraberlik ve galibiyet durumunda gruptan çıkıyoruz. Mağlup olursak Ukrayna devam edecek kupaya. Ancak özellikle Rooney'in geri gelişi ile korkmuyoruz Ukrayna'dan. Maçta Shevchenko'nun ilk 11de başlamaması bekleniyor, bu da bizim için olumlu bir haber.

Rooney'in geri gelişi ile ileri hatta dağınık bir görüntü sergileyen İngiltere'nin toparlanacağını ve bize güzel futbol izleteceğini düşünüyorum. Ev sahibi Ukrayna'yı bu maçta yenip hak ederek çeyrek finale adını yazdıracaktır İngiltere, buna inancım tam.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...