14 Haziran 2012

Euro 2012 - İngiltere | Umutsuzluk Bize Yasak

Turnuva başladı başlayalı pek ilgilenemez oldum blogla. Malum Antalya hasreti had safhada idi, gerçi maçları da çok takip edemiyorum ama turnuvadaki takımımız İngiltere için bir akşamı ayırdık arkadaşlarla. Gerçi düşündüğümüz Antalya kafeleri pek mutlu etmedi bizi. İlk yarıyı sessiz izledik, ikinci yarıyı yayınlamadılar bile. 

Turnuva başında İngiltere hakkında yazamadık dedik. Turnuvaya 3 Aslan tahmin ettiğim şekilde başladı. Hele de rakip Fransa olunca. İngiltere Milli Takımı'nın tamamına yakını kendi ülkesinde top oynuyor. E ingiltere malumunuz en zor ligler sıralamasında kafaya oynar. Bir de maç sayısını düşününce zinde bir İngiltere beklemek zor. En büyük silah Rooney de ilk iki maçta cezalı olunca Fransa maçından 1 puan mutlu etti beni işin açığı...


Evet İngiliz futbolunun en beğendiğimiz özelliği sert şutları pek görmedik ilk Fransa maçında. Bunda da Welbeck ile Young'ın anlaşamaması sebep olabilir. Welbeck'in yanına Young yerine Rooney geldiği zaman tekrar izlemek lazım İngiltere'yi ama bu ilk maçta Chelsea ile özdeşleşen defans futbolunu tam olarak sahaya yansıttı İngilizler, bu da ilerisi için umut verdi. Hele bir Ronney gelsin.

Yine genel bir tahmin yapmak gerekirse İngiltere senelerdir en zor lige sahip olmakla övünür ancak uluslararası turnuvalarda hep hayal kırıklığı yaşar. Bu sene de işin açığı çok fazla ümidim yok ama biz İngiltere'yi her türlü seviyoruz. Varsın kupaları getirmesin futbol beşiği.

Son olarak bir 9lu patlasın Antalyalardan.

Şık şık şık şık şık şışışık ENGLAND!




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...