10 Haziran 2012

TRANSFER | Nikola Zizic

Transfer gerçekleşeli birkaç gün oluyor ama atlamışız yazısını yazmayı. Zaten bu tarz çok fazla bilgimizin olmadığı transferlerde çok bir yorum yapabilme şansımız da olmuyor. 24 yaşında, 193 boyunda Hırvat stoper... Başka da işe yarar bilgimiz yok sayılır. Hal böyle olunca da izlediğimiz birkaç video üzerinden kabaca bir görüş belirtebiliyoruz ancak.


Zizic ile ilgili aşağıda paylaştığım iki video dönüyor ortada... İlki zaten herkesin paylaştığı video... Bu video üzerine çoğu kişi Zizic'in boyuna göre süratli olduğunu söylemiş. Haklılar gibi de. İkinci video ise Hırvatistan ligi Prva HNL'yi açık ara önde kapatan Dinoma Zagreb karşısında 4-0 kaybettikleri maçın videosu... 4 gol yiyorlar ama açıkçası 4 golün 3'ü Zizic'in yanında oynayan diğer stoper Ivan Graf'ın marifeti... Zizic o maçta da fena bir görüntü çizmiyor.

Çoğu kişi gibi benim de ilk izlenimim olumlu gibi ama hep birlikte göreceğiz. Umarım bizi yanıltmaz, Antalyasporumuza hayırlı olsun.









 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...