08 Mayıs 2011

İstanbul'da Yalnız Değilsin Antalyasporum

İstanbul uzak memleket... Hele de genelde deplasman otobüsü olarak görülen 302'lerle normalden 3-5 saat daha uzak oluyor. Ondan dolayıdır ki Antalyaspor taraftarı olarak İstanbul'da ses getirecek bir sayı ile yer alamıyoruz. Antalyaspor'un da Antalyalı'ya ne kadar yabancı olduğunu düşününce İstanbul'da Antalyaspor sürekli yalnız kalıyordu.

Ancak şimdi işler yavaş yavaş değişmeye başladı. 2010-2011 sezonundaki Kasımpaşa maçından önce bir birlik çıktı ortaya. Antalyasporlu üniversite öğrencilerinin sanal dünyada küçük muhabbetlerle kurmaya çalıştığı İstanbul Antalyasporlular Birliği...


İki üç kişi olarak başladıkları bu yolda giderek büyüyorlar. Son olarak Antalya'dan hiç organizasyon yapılmayan İBB maçında pankartları ile tribündeki yerlerini aldılar. Televizyon başında takımı takip eden bizlere kadar seslerini duyurdular. Olimpiyat Stadı'nda Akdeniz Akşamlarını yaşattılar Antalya'da bile yalnız sayılacak kadar kişiye oynayan Antalyasporumuza.

İnşallah İstanbul'da daha fazla kişiye sesinizi duyurursunuz. İnşallah bu çabanız özellikle diğer büyük şehirlerdeki Antalyalılara örnek olur.

Helal olsun Kahpe Bizans'ın Kızıl Akrepleri...


       Not:       
İstanbul Antalyasporlular Birliği'ni Facebook üzerinden takip edebilirsiniz.


1 yorum:

  1. Böyle yürekler olduğu sürece bu forma aşkı bitmez bizde !

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...