27 Mayıs 2011

'Ferguson' Mehmet

Mehmet Özdilek'in Antalyasporumuz ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını öğrendiğimde şöyle derin bir oh çektim.

Antalyaspor çok zor günlerden geçerken aramıza katılmıştı Mehmet Özdilek... Antalyasporumuzun o zor günlerini ve Mehmet Özdilek'in gelişini Nice 100'lere yazımızda anlatmıştık. Ne mutlu ki bugün o zor günlerden çok uzak bir noktayız.

Bugün artık Süper Lig'te belirli bir istikrarı yakalamış durumdayız. Bugün artık tüm borçlarımızı bitirmek üzereyiz. Bugün artık daha önce pek dillendirmediğimiz başarıların hayallerini kurabilmekteyiz.

Geldiğimiz bu noktada pek çok ismin emeği var elbette ama en fazla emeği olan isimlerden birisi de Mehmet Özdilek'tir. Bu yüzden bu transfer döneminde Antalyasporlular olarak beklediğimiz en önemli imza da tartışmasız Mehmet Özdilek'in atacağı imzaydı.

Futbolcu transferinde o olmaz, başkası olur diyebiliriz belki ama Mehmet Özdilek öyle değil bizim için... O artık Antalya için Antalyaspor için sadece bir teknik direktörden çok daha fazlası... O artık Antalya'nın değerlerini sahip çıkan ve bu şehrin menfaatlerini kollayan gerçek bir Antalyalı, İstanbul masallarına kapılmış pek çok Antalyalı'ya Antalyasporluluk dersi veren gerçek bir Antalyasporludur.

Futbolculuğu döneminde Beşiktaş'ta Şifo olarak anılan Mehmet Özdilek, teknik direktörlüğü döneminde de yaklaşık 3 yıldır görev yaptığı Antalyasporumuzla imzaladığı bu 3 yıllık anlaşma ile Antalyaspor'un Ferguson'u olma yolunda hızla ilerliyor. Daha önce söylemiştik Mehmet Özdilek ile "Nice 100'lere" diye, bugün de söylüyoruz. Çünkü ona güveniyor, inanıyoruz.

Mehmet Özdilek'in imzayı attıktan sonra değindiği daha büyük hedeflere ulaşmanın mücadelesini verme zamanıdır şimdi...

Birlikte nice zaferlere 'Ferguson' Mehmet..!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...