26 Mayıs 2011

Necati Ateş ve Galatasaray'a Transfer Meselesi


Bu sezon attığı 13 golle Süper Lig'teki gol sayısını 109'a çıkaran ve Süper Lig'in 100'ler kulübüne giren Necati Ateş sadece Antalyasporumuzun değil, Türkiye'nin yıldızlarından bir tanesi... Durum böyle olunca en çok tartışılan, en çok eleştirilen isimlerden birisi de o oluveriyor ama bazı zamanlar eleştirinin dozu o kadar kaçıyor ki kendi stadında kendi taraftarından küfür bile yediği oldu Necati'nin... Kendisine sahip çıkan Antalyasporluların desteği ile devam etti top oynamaya.

Ancak böyle bir futbolcunun Antalya'da bu kadar eleştirilmesi beni şaşırtıyor. Bir kere Necati'nin Antalyaspor'a katkısı futbol dışında da çok büyük... Kendisi çok tanınan bir futbolcu olduğu için camiamız üzerinde ulusal medyanın ilgisinin daha sık olmasını sağlıyor. Yerel medyanın bile çoğu zaman ilgisiz kaldığı kulübümüz için önemlidir bu. Ayrıca iki yıldır takımın en golcü ismi... Sakatlığından dolayı performans düşüklüğü yaşadığı zamanlarda bile gol atamasa da canlı olarak dikkatli izlendiğinde en istekli, en hırslı oynayan adam o idi. Takıma yaptığı abilik de cabası...

Necati'nin adı son iki transfer döneminde de sürekli eski takımı Galatasaray ile anılıyor. Bir İstanbul takımında oynamak istediği aşikar. Necati Antalyaspor'dan ayrılacak olsa bile Antalyaspor'a gerekli kazancı sağlayıp gideceğini düşünüyorum. Çünkü o samimiyeti uyandırdı bizde. Ne Antalyalı topçular çok önemli maçlar öncesi kaçarcasına giderken İstanbul'a, Necati Antalyaspor'un da tatmin olacağı bir bedelle giderek bizi ayrıca sevindirecektir.

Antalya'da seviliyorsun Necati. Gitsen de kalsan da bu taraftar seni sevmeye her zaman devam edecek. İnşallah başarılı bir futbol dönemi seni bekliyordur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...