11 Mayıs 2011

Glory Glory Man United!

Rengi Kırmızı-Beyaz, kutsal forma numarası 7 nasıl olur da Antalyaspor aşığı insanlar Manchester United'a sempati beslemez. Hani derler ya herkesin gönlünde bir büyük yatar, biz de Özgün ile böyle seviyoruz işte Manchester United'ı.


Her ne kadar en karşı olduğumuz modern futbol olgusunun kralı olsa da United, saygı duyulmayı hak ediyor. 25 yıldır takımın başında olan Ferguson öyle bir sistem kurmuş ki takıma, özellikle bu sene başında hiçbir şey yapamaz gözü ile bakılan takım, FA Cup'a yarı finalde veda ediyor, Şampiyonlar Ligi'nde finalde, Premier Lig'te ise şampiyonluktan 1 puan ötede. Yani bu hafta berabere bile kalsa şampiyon olacaklar.

Şampiyonlar Ligi'nde herkesin büyük sempati beslediği Barcelona'ya karşı alıştığımız sert ve hızlı futbolunu yine bekliyorum United'tan. Ve umuyorum ki bu sefer kupa Giggs'in, Rooney'in, Van der Sar'ın ellerinde yükselecek.

As the Reds Go Marching On On On!!!

2 yorum:

  1. Manchester United'ın renkleri kırmızı-siyah'tır.
    İngiltere'de rengi kırmızı beyaz olan ve en ünlü forması 7 olan takım Liverpool'dur. (Keegan, Dalglish, Beardsley) ve Liverpool endüstriyel futboldan önce dünyanın en iyi takımıyken işin içine para girince rakiplerinden geri kalan, gerçek futbol değerlerine önem verenlerin desteklemesi gereken takımdır.

    YanıtlaSil
  2. Renklerinin içerisinde siyah olduğu doğrudur, kullandıkları forma rengi kırmızı-beyaz-siyahtır. siyah özellikle evsahibi oldukları maçta çoraplarda kullanılmaktadır ki, ağırlıklı renk olarak kırmızı-beyaz demek yanlış olmaz.

    endüstriyel futbol olgusuna gelince de, Manchester United da Liverpool gibi işçiler tarafından sarı-yeşil renklerle kurulmuş olan bir takımdır. Ayrıca Liverpool da Liverpool kentinde şehrin zenginleri tarafından desteklenerek Everton'a karşı kurulmuş olan bir takımdır. Sizin mantığınızla düşünecek olursak o zaman Everton'ı da desteklememiz lazım.

    Ayrıca sırf United Of Manchester için bile bu büyük camiaya sempati beslenebilir.

    YanıtlaSil

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...