28 Temmuz 2013

Camiayı Karıştırma Planı Aynen Devam

Geçen ayın sonunda Ne Değiştir Haberci Duymuş? başlıklı bir yazı yazmıştık. Aslında nelerin değiştiğini hepimiz çok iyi biliyorduk ama bir de biz soralım istedik. Malum şahıs; Antalyaspor kulübünü, taraftarını karıştırdığı yetmezmiş gibi bir de şimdi futbolculara el attı. Lokman Gör yanlış bir kararla gönderildi. Bununla ilgili de söyleyeceklerimiz olacak elbette, ancak bugüne Ergün Teber'in sitem tweetleri damga vurdu.

Lokman'la ilgili tweetleri attığı gün bilgisayar başında idim ben de. Tweetlerinde özetle anlatmak istediği Lokman'ın Ankaraspor'da mutlu olmasının isteği ve kimsenin yerinin garanti olmadığıydı. Hatta yazdığı bu dünyada her şeyin geçici olduğu, tek gerçeğin herkesin bir gün ölecek olduğuydu. Ancak malum şahsın içinde nasıl bir ortalığı karıştırma isteği var ise bunu Ergün Teber'in gidecek olması şeklinde yorumlamış. Yorumunu kendi içine sakladığı yetmezmiş gibi üstüne bir de bunu haber(!) yapmış. Neyse ki bizim 2 senedir söylediklerimizi Ergün Teber de görmüş ve bu konu ile ilgili açıklamasını yaptı.

Ey Murat Duymuş unutma bir fırtına çıkarsa bu fırtınanın kimi önüne katacağı belli olmaz. Kaos herkesi yer yutar.





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...