21 Temmuz 2013

STSL 2013-2014 Sezonu Fikstürü

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonu fikstürü 17 Temmuz günü çekildi. Sezona iç sahada oynayacağımız Kayseri Erciyes maçıyla başlayacağız, sezonun ilk deplasmanında ise Gaziantep'e gidiyoruz.

Bu iki maçın ardından fikstürümüz zorlu dört maç ile devam ediyor. Aslında bu maçları ilk haftalarda oynamamız bizim için bir fırsat... Takımların yeni sezona henüz tam olarak ısınamadıkları bu haftalarda biz ne yapıp edip bir adım öne çıkmaya çalışmalıyız. Çünkü bu haftaların sonrasında nazaran daha rahat bir fikstür var ve ilk 6 haftada yakalayacağımız tempo bu haftaların da kaderini büyük ölçüde belirleyecektir. Bu anlamda hedeflerimiz açısından ilk 6 haftanın kritik olduğunu söyleyebiliriz.

Elbette şimdilik "zorlu maç" varsayımlarını takımların isimlerine bakarak yapıyoruz. Hangi takımların bu sezon zorlu birer rakip olacağını ancak sezonun başlamasıyla birlikte görebileceğiz. Dolayısıyla bu yazıda yazdıklarımız belki de sezon başlayınca havada kalabilir ama sadece tek bir şeyin havada kalmamasını umuyoruz. O da tüm camiamız adına güzel bir sezon olması dileğimiz...





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...