25 Temmuz 2013

TRANSFER | Anton Ferdinand

Dün akşam Antalyasporlular farklı bir heyecan yaşadı. Twitter'da oldukça aktif olan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'den transfer haberlerini almaya yavaş yavaş alışıyorduk ki dün gece saat 12 gibi başkan yeni transferi bir saat içinde açıklayacağını yazdı ve biz de genelde İstanbul tribünlerinde görmeye alıştığımız şekilde transfer nöbetine yattık. İşin açığı oldukça da eğlenceli idi; ciddi ciddi fikir yürütenleri, işi geyiğe vuranları, Antalyaspor'un neler yaptırttığına şaşıranları falan ne ararsanız vardı.


Sonuçta biraz rötarlı da olsa başkan Anton Ferdinand transferini açıkladı. Futbola West Ham United'da başlayan Anton'un kariyerinde Sunderland ve QPR bulunuyor. Ancak çoğunluğumuzun onu geçtiğimiz sezon Bursaspor'dan tanıdığı gerçeğini değiştirmiyor bu. Bursaspor'da geçen sene kiralık oynayan Anton bu sene QPR'de idi.

Transferden sonra ilk iş istatistiklerine bakmak yerine Bursasporlulara danışmak oldu. Tüm yorumlar oldukça olumlu... Hepsi oynadığı kısa sürede defanstaki değişikliği hissettiklerini söyledi. Genel kanı olarak ağır olduğunu düşünseler de yer tutuşu çok iyi olduğundan pek top geçirmiyormuş. İşin aslı bu yorumlar beni heyecanlandırdı.

Rio Ferdinand'ın da kardeşi olan Anton Ferdinand umarım Antalyaspor'umuz kanayan yarası olan savunma hattını toparlar. Antalyamıza hayırlı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...