04 Mart 2011

Antalya Stadı İçin 5 Pankart

Beşiktaş maçında Antalya'da olamayacağım kesindi ama pankart yapıp yapmayacağım kesin değildi. En son “Zaman, para duruma göre bakayım.” demiştim ama maç günü yaklaştıkça beklenen oldu tabii ve pankart alışverişi başladı.

Ne yazacağımızı Akaydın'a Stadyumu Sorduk haberindeki Akaydın'ın "Stat 15 günde 1 lazım." sözünden hareketle seçtik ve çalışmalar başladı.

Kargoya yetişmesi gerektiği için hızlı kuruması gerekiyordu. Ondan bu sefer spreyle yapalım dedik. Gece ölçme, biçme ve şablon çıkarma işleri ile geçti.


Ertesi gün sabah pankart hazırlıkları tekrar başladı.

Bezi önce balkona sermiştim ama ilk satır biterken yağmur başlıyordu. Bir yandan da rüzgar balkonu iyice yalan etti.


O kadar niyetlendikten sonra bırakmak olmaz. Kargo için de son saatler... Odanın birini ayarlanıp çalışmaya orada devam edildi.


Oda sprey boyanın kokusuyla dolarken pankart da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyordu.


En son bittiğinde hem zaman hem de yer nedeniyle işçilik adına pek memnun etmese de kargoya yetişecek olmasının keyfiyle yollara düşüldü. Kargoya verdikten sonra düşünmem gereken artık kargonun Küheylan'ın eline maça gitmeden yetişmesi idi. 


Küheylan da Ünal Aydın ile birlikte koyulmuştu pankart işine... Fikirler yavaş yavaş oluşmaya başlayınca onlar da güneşli bir Antalya pazarında boyamaya başladılar. Kıskanmamak mümkün değildi. İki sağlam Antalyasporlu, güzel Antalya güneşini arkalarına alarak diğer gün maça gitme heyecanı ile pankart yapıyorlardı. Ben ise gri Ankara havasında tek başıma...



Onlar da pankartları hazır ettikten sonra Ankara'dan gelen pankart sanırım kargodan dolayı sıkıntı yarattı ki Hasan ile Küheylan maça kargo beklemekten 20 dakika geç girebildiler. Bazı renktaşların pankartları güvenliğin nedeni bilinmeyen engellemelerinden dolayı içeri sokulmamış ama bizim pankartlar bir şekilde içeri girmiş, devre arasında da olsa asılmışlardı. 


Galatasaray maçında yine aynı yerde sallanacaktır pankartlar...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...