04 Mart 2011

2013 U20 Dünya Kupası Türkiye'de..!

FIFA, en önemli 2. organizasyonu olan ve geleceğin yıldızlarının vitrine çıktığı U20 Dünya Kupası'nı düzenleme görevini 2013 için Türkiye'ye verdi.

Türkiye'nin bu organizasyon için verdiği adaylık dosyasında Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Manisa, Rize, Şanlıurfa ve Trabzon illeri yer alıyordu. Ancak bu organizasyona hangi illerin ev sahipliği yapacağı FIFA yetkililerinin incelemelerinin ardından netleşecek ama Antalya favori iller arasında... Hatta herhangi bir değişiklik olmazsa Antalya iki statla bu organizasyonda yer alacak ki bu statlardan ilki Mardan, diğeri ise henüz belli değil. Şu an için ya Atatürk Stadı yenilecek ya da şehir merkezine yeni bir stat yapılacak görüşü hakim... Daha açık bir deyişle Akrep şehre geri dönecek heyecanı hakim... Ancak Alanya'ya yeni yapılan Oba Stadyumu da bir yandan  kafaları karıştıyor. Acaba hevesimiz kursağımızda kalır mı korkusu var herkeste...

Bu yüzden bu süreci Antalyaspor camiası olarak dikkatle takip etmeli ve bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Çünkü bu turnuvayla hem hakkımız olan stadı elde etme, hem de Antalyamızı ve ülkemizi tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtma şansına hiç bu kadar yakın olmamıştık.

1 yorum:

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...