16 Mart 2011

Konya Maçı Öncesi

Rakip ligte kalmak için neredeyse son şanslarını kullanacak olan Konyaspor... Bu karşılaşmada Antalyaspor'dan ayrılışına herkesin üzüldüğü Ertuğrul Arslan Konyaspor formasıyla sahada, Yılmaz Vural da Konya takımının başında...

Ligin ilk yarısı oynanan maçta istenmeyen olaylar yaşanmış, Konyaspor takım otobüsü taşlanmıştı ve 2 otobüs taraftarımız sabaha kadar jandarma karakolunda bekletilmişti. Şu anda da Konyaspor taraftarlarınca intikam çığlıkları atılıyor. Antalyasporumuz bu maçı kazandığı taktirde oldukça rahatlayacak. Bu yüzden Antalyaspor taraftarı olarak bunların hiçbirine kulak asmadan bu deplasmanda takımımızı en güzel şekilde desteklemeliyiz.

Konya deplasmanı bizi en fazla heyecanlandıran deplasmanlardan bir tanesi... Zira günübirlik gidip geldiğimiz nadir deplasmanlardan... Aslında herkes bu maçı bekliyordu ancak cumartesi olması biraz sıkıntı yaratacak gibi gözüküyor. Bu deplasmana gitmeyi çok fazla isteyip de işten dolayı gidemeyecek bir sürü insan tanıyorum. Şu ana kadar duyduklarımıza göre 07 Gençlik organizasyon yapıyor. Münferit organizasyon haberleri de var. İnşallah güzel bir sayı ile Konya'da takımımızı destekleriz.


Tam Destek, Tek Yürek!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...