04 Mart 2011

Kasımpaşa Maçı Öncesi

Camia karışık. Uzun zamandır galibiyete hatta şöyle rahatça geçen bir 10 dakikaya bile hasretiz. Yönetimin mali konularda başarısı futbol olarak sahaya yansımayınca tabii ki sesler de yükselmeye başlıyor. Ancak ortada hakemlerin etkisi ile kaybedilen puanlar ve özellikle ikinci yarının en iyi futbol oynayan ekiplerine karşı yapılan maçlar var. Beşiktaş maçı ile beraber kağıt üzerinde zorlu maçları atlattık gibi gözüküyor. Özellikle önümüzdeki 3 hafta alt sıralarda kaynayan kazanda yer almamak için rekabete girdiğimiz rakiplerle yapılacak maçlar var. Ondan dolayı artık her şeyi bir kenara bırakıp 2006-07 sezonunda yaşadığımız acı tecrübenin tekrar etmemesi için birlik olmalıyız.

07 Gençlik cuma günü takımı ziyarete gidiyor. Hem de eski zamanlardaki gibi futbolcu dövmek, tehdit etmek için değil; tatlı ikram etmeye... Futbolculara size güveniyoruz demeye... İstanbul'daki Antalyasporlular harekete geçiyor artık takımımız İstanbul'da yalnız kalmasın diye. Özlediğimiz, istediğimiz görüntüler bunlar... Madem takım şehirden uzaklaştı, o zaman onları biz tekrar indirmeliyiz şehire.

07 Gençlik, Grup 1966 cumartesi gecesi İstanbul'a otobüs kaldırıyor. Gruplar kendi sayfalarından bildirilerini yapmaya başladı. İstanbul'daki Antalyaspor sevdalıları da bir araya geliyorlar. Kocaeli'den bile destek için gelecek kardeşlerimiz var. İnşallah bu güzel birliktelikle İstanbul'dan 3 puanla dönüp yeni bir başlangıç yapıcaz 2. yarıya...

Tam Destek Tek Yürek!!!







* Fotoğraf İstanbul Antalyasporlular Birliği Facebook hayran sayfasından alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...