28 Şubat 2011

NTVSpor ve Beşiktaş Aşkı

Sonuna kadar anti-istanbul diyenlerdenim. Ancak bu yazıda amacım 'anti-istanbul' nedir, ne değildir diye anlatmak falan değil. Bu yazıyla kendim cevaplayamadığım bir sorunun cevabını arıyorum.

2 gündür pankart hazırlamakla uğraşıyor, ne yazalım ne edelim diye konuşup duruyoruz. Ancak dün gece gördüm ki NTV Spor da boş durmuyormuş bu arada...



Başlık "Beşiktaş taraftarı için..."

Alt başlık ise "Avrupa'ya veda eden ve ligde de şampiyonluğa havlu atan Beşiktaş taraftarını Kiev maçını az da olsa telafi etmek adına taraftarı için Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek."

Habercilik mi bu şimdi?

Eğer habercilik ise haberin metnini okuyorum da kimsenin bir açıklaması yok "Taraftarımız için kazanmak istiyoruz." diye... Peki, nereden çıktı bu taraftar için kazanma mevzusu?

Zaten bu haber başkasının görüşlerini aktarıyor olsaydı haber başlığının tırnak içinde yazılması gerekirdi. Öyle bir şey de yok. Demek ki bu haber NTV Spor'un kendi görüşü, kendi arzusu...

Sanırım bakmışlar pankart yapıp tribüne çıksalar ayıp olacak, onlar da haber yapalım bari demişler.

Cevaplayamadığım soru da işte budur: "Hayrola NTVSpor, nedir bu Beşiktaş aşkı?"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlarınızın yayınlanmayacağını hatırlatır, yorumlarınızı paylaşarak blogumuzu zenginleştirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...